MotoNews.pl
4 Abonament za CB Radio !!! Jak za abonament RTV (162578/25)

Abonament za CB Radio !!! Jak za abonament RTV

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wielu wie że za korzystanie z eteru należy płacić roczny abonament. Teraz mają się za to wziąć, bo ostatni bum na CB Radia jest pożywką do wpływów do dziurawego budżetu

z tego co wiem to CB jest calkowicie darmowe jezeli chodzi o abonament...kiedys jeszcze jak posiadalem bazowke radio musialo byc rejestrowane,kazdy posiadal swoj nr i musial placic abonament a do tego rozmowa byla dopuszczalna w FM...pozniej zeby zarejestrowac radio trzeba bylo radio oddawac do przebadania w PARze jak rowniez FM musial byc zablokowany bo nakaz byl rozmawiac w AMi chyba moc radia bazowego nie mogla przekraczac 1 W samochodowego 4 W...a juz w ostacznej wersji zdjeli calkowicie oplate ale fakt faktem podejrzewam,ze wkoncu i na CB radiowciow znowu naloza jakis abonament ale podejrzewam ze nie wiecej niz 50 pln rocznie

Cytat:
2006-10-17 06:54:15, desperos pisze:
podejrzewam ze nie wiecej niz 50 pln rocznie

Właśnie właśnie czytałam że była mowa o 50 zl rocznie !!!

Jak dzieci, jak dzieci....

Opłaty za korzystanie z pasma obywatelskiego (27 MHz) zostały zniesione zgodnie z prawem unijnym w 2004 roku... Pewnie już nie raz to było pisane na tym forum.

ludzie pozwolcie Marzenie placic...

mysle co by tu wymyslic podajac moj nr konta zeby tez mi miesicznie za cos mogla wplacac...

Cytat:
2006-10-17 05:36:31, Marzenkachilsz pisze:
Nie wielu wie że za korzystanie z eteru należy płacić roczny abonament. Teraz mają się za to wziąć, bo ostatni bum na CB Radia jest pożywką do wpływów do dziurawego budżetu

Nie wiem co bierzesz, ale zmień dostawce, bo to Ci szkodzi.

-----------------
czasem tu zaglądam

zepsuję zabawę...

sumujac... ha ha ha ... zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajebisty zart... po prostu boki zrywac... ha ha ha...

Prawnicy rżną naokoło ile wlezie, a Ona wyrywa się z jakimś abonamentem... że będzie płaciła, bo... no właśnie bo co?
W sumie to mogę podać swoje konto?

Cytat:
2006-10-17 09:27:52, Adam4302 pisze:

Zdecydownie POPIERAM

Cytat:
2006-10-17 09:27:52, Adam4302 pisze:

Jak komuś się pomyliły rozdziały "OFF-TROPIC" z poważnym rozdziałem "MOTORYZACJA, TUNING, PORADY" to nie moja wina

Pyrcek nie mogłeś jeszcze trochę poczekać albo jeszcze bardziej ich podpóścić