Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
_dOMAN F&F Sympatyk Polo 6n Bydgoszcz | 2006-10-18 15:13:30 miły..... moja rada najpierw znajdz zdrowego malucha a pozniej zajmij sie pierdułkami
wierz mi takie rzeczy jak kowpaczki to ty se na allegro kupisz albo 1wszym lepszym szrocie, jak kcesz miec malca good stanie to na to nie zwracaj uwagi sa wazniejsze rzeczy w samochodzie ![]() POZDRO BDG |
![]() cypherius F&F Sympatyk czarny/niebieski Płock/Słupno | 2006-10-18 15:20:22 Doman przystojniaku nie mieszaj mu we lbie ![]() ![]() |
![]() mily_byd FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2006-10-19 00:13:02 No dobra ale czy wie ktoś coś na temat wyposażenia FL? Jakie były pakiety etc.? No i oczywiście czekam na wszelkie prospekty. Pozdrawiam. |
bandit_650 Bydgoszcz | 2006-10-20 16:28:28 ja ci moge powiedziec ze np jak mojego FL kupowal dziadek to sobie zamowil przekladnie listwowa czyli wynika z tego ze zamawialo sie po jednym elemncie |
_dOMAN F&F Sympatyk Polo 6n Bydgoszcz | 2006-10-21 11:34:59 |
![]() LOBUZ88 Różne..różniste Sosnowiec | 2006-10-22 14:32:04 Z tym wyposażeniem bywało różnie ![]()
Pakiety dla FL'a '92 eyglądały tak : Pakiet 1 : - szyba przednia klejona zamiast hartowanej - tylna ogrzewana - pasy bezwładnościówki - wentylator nawiewu - dodatkowe gniazdo elektryczne Pakiet 2 : - przednie fotele rozkładane - fotele pokryte tkaniną - lusterko zewnetrzne prawe Pakiet 3 : - komplet siedzeń firmy inter groclin - lusterko zewnetrzne prawe Pakiet 4 : - fotele przednie z zagłówkami rozkładane - fotele pokryte tkanina - przekładnia zebatkowa - koło kierownicy z BIS'a - boczne szyby tylne uchylane - kołpaki ozdobne - zewnetrzne lusterko prawe W naszym FL'u z 1992 wszystko sie zgadzało ( pakiet 2 ) wujek miał też 92 z pakietem 3 i dodatkowo zamówił sobie alarm ![]() Napewno była opcja mieszania pakietów , za dodatkową opłata ofkors ![]() |
![]() jaqo F&F MEMBER 126elx + C classe Warszawa | 2006-10-22 19:11:48
ja mam fla 88 bez prawego lusterka i dmuchawy, z rozkladanymi siedzeniami chyba napewno bez zaglowkow, czarny plastik ogrzewana tylna szyba |
kjub bob ... i turbo bocian Rzeszów / Kraków | 2006-10-30 17:35:06 A nie lepiej byłoby kupić jakiegoś FLa i powywalać ew. pozmieniać rzeczy na oryginały typu fotele, szyby itd? I mieć podstawową wersje bez niczego ![]() |
![]() mily_byd FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2006-10-30 18:17:22 Ale jeżeli szyby uchylne były w danym maluszku już od początku - czyli z takimi wyjechał z Polmozbytu - to po co je wywalać i robić gorszą wersję. Wówczas jest to oryginalny samochód w lepiej wyposażonej wersji. To samo fotele - jeżeli w danym samochodzie był oryginalnie Groclin to po co zmieniać na gorsze. Po prostu chcę sobie kupić FL-a w pełni oryginalnego, zgodnego ze specyfikacjami fabrycznymi i w dobrym wyposażeniu (o ile w maluchu można mówić o wyposażeniu ![]() |
kjub bob ... i turbo bocian Rzeszów / Kraków | 2006-10-30 20:33:45 To takich samochodów trzeba szukać u starych dziadków którzy jeżdzą/jeździli tylko do kościoła od święta. A każdy wie, że znaleść coś takiego jest cholernie trudne ![]() |
![]() mily_byd FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2006-10-31 09:48:44
Wiem o tym. Ja właśnie jestem na etapie poszukiwania i wiem jakie to trudne. Jeżeli widziałem takiego malucha, to wkładałem kartkę że chętnie kupię. Ale problem w tym, że takie kaszle nie są na sprzedaż ![]() Ale trudno - nie poddam się - będę szukał do skutku. Chociaż czasowo zajmie to długo i będzie to trudne, ale FLa kupuję wyłącznie przez sentyment więc z tego powodu mogę trochę poczekać. Pozdrawiam. Miły. |
![]() mily_byd FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2006-10-31 10:36:07 A poza tym jeżeli od starego dziadka to tym lepiej, bo zadbany i niekatowany. No ale najgorsze że kto już chciał malucha sprzedać to już sprzedał i zajebiste kaszle niestety nie są do sprzedania ![]() |
![]() xz_666 Fiat 126p Warszawa | 2006-10-31 19:17:03 Co do przekonania ze wersji z małymi czarnymi kołpakami + uchylne szyby nie było to niebyłbym taki pewien iz taka własnie wersje zakupiłem w stanie idealnym bez przeróbek w 1999 i wszystkie szyby były z roku auta i kołpaki tez nie były wymieniane gdyz auto było nuwkiel funkiel nówka z 60tysiacami..po 7 latach ma 38 tys wiecej i stan udało mi sie podtrzymac przez te lata..swego czasu miał byc klasyk ale stwierzdiłem ze na siłe go skundlał nie będę ![]() ![]() |
![]() xz_666 Fiat 126p Warszawa | 2006-10-31 19:23:02 mój jest z 1987 wersji na export miał:
- tapicerke kryta tkaniną - rozkładane fotele bez zagłówków - lusterko prawe - szyba ogrzewana - szerokie zderzaki (1987) - stacyjka na kluczyk i piękna czaerwień ![]() |
![]() mily_byd FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2006-11-04 11:40:58 Witam mam jeszcze pytanie do kolegów z Poznania.
Czy na Waszej giełdzie w Przeźmierowie jest duży wybór maluszków? Bo zastanawiam się czy nie przyjechać do Poznania po malucha, a wiem że w poznaniu dużo ich jeździ w dobrym stanie. Tylko czy ludzie chętnie je wystawiają na giełdę? Bo wiem że niestety wjazd na giełdę w Poznaniu kosztuje dość dużo? Proszę o odpowiedź. |
_dOMAN F&F Sympatyk Polo 6n Bydgoszcz | 2006-11-04 13:36:25 miły daruj sobie wyprawe do Poznania........ majac zamiar kupic polo pojechalem wlasnie do poznania na gielde...... i .... i sie rozczarowałem ta giełda spadła na psy:/
jest to zbiorowisko samochodów z za granicy....... prawie cala gielda zawalona jest lawetami........ nic specjalnego!! , kiedy ja bylem znalazlem tylko jedno polo 86c2f, i to jeszcze padake........ gdzie u nas w Bdg, mozna bylo sobie wybierac... a gielda jest za free.......nic nie kosztuje........w odroznieniu od bdg gdzie wejscie to koszt 1zł ![]() ![]() P.S. Nie widziałem zadnego malca;| |