| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Hants HF MEMBER Sonata Portsmouth | 2006-10-19 10:54:08 Jak powszechnie wiadomo zawieszenie w 'koreancach' to najslabsza strona tych aut. Dlaczego? Tylko popatrzcie na auto kolegi..
wymiana wahacza Wymiana zajela mi okolo 1,5 godziny. Nie znalem tego auta wczesniej, a wszystkie prace zostaly wykonane na parkingu. W razie czego pytac smialo - cos podpowiem innym amatorom |
karol208 HF MEMBER HYUNDAI SONATA Biała Podlaska | 2006-10-19 18:13:37 Witaj
Ja chce w swojej sonatce wymienic tuleja wachacza.(moj wachacz wyglada lepij niz tez twoj )
Czy sam wymienie bez zadnych problemow i co mi jest potrzebne? Jedna tuleja jest chyba zabijana? |
Hants HF MEMBER Sonata Portsmouth | 2006-10-20 15:47:57 Hej,
Fotki dotycza accenta. W sonacie jest dosc podobnie, ale wszystko jest duzo wieksze i silentblok ma zupelnie inny ksztalt. Zastanawialem sie jak koncowka wahacza moglabybyc wymieniona i... poddaje sie - nie wykrecisz jej. Moze wyciskanie? Ja w kazdym razie traktuje ja jako czesc nie nadajaca sie do wymiany ![]() |
Mortek HF MEMBER Renault Megane II Tarnów | 2006-10-20 16:33:11 Jakis chyba popowodziowy ten accent skoro tak zezarte to podwozie ja tez mialem u siebie przezarte wahacze ale nie az tak
Pozdrawiam |
karol208 HF MEMBER HYUNDAI SONATA Biała Podlaska | 2006-10-20 17:43:37 Ile zaplaciles za tuleje bo ja 10zl za mala i25zl za ta wieksza oczywiscie za szt.
Oddam do mechanika niech sie on meczy za 80 zl to szkoda nerwow
Ten twoj Accent to naprawde podjedzone zawieszenie ma
Dzieki za odp
|