Dzisiaj pierwszy raz...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...miałem przyjemność zobaczyć samochód z klubową naklejką. Około 14.00 na Nowowiejskiej przd Gmachem Głównym Politechniki. Szarozielone GLX WXT 876H

to pewnie Qbaj

no ja ja to bylem) zawsze parkuje pod elektronika..a wlasciwie moj ojciec..hehe ja za to widzialem macka gt na bemowei i nawet mu kartke zostawilem)

Hahahha Tak sie dziwnie złożyło, że mi też dzisiaj pierwszy raz przypadł zaszczyt oglądania klubiwej naklejeczki na zywca : Ok godziny 16 na Rakowieckiej w Warszawie widziany był szarawa Esperynka o nr WN 20..8 (całego numeru celowo nie podaje). A tak swoją drogą, to bardzo ładny kolorek i autko w niezłym stanie Podobało mi sie Do zobaczenia nastepnym razem
Paweł

kartkę znalazłem.....

Naklejkę i ja chciałem przykleić ale tam każda litera oddzielnie jest... co mam zrobić żeby równo wyszło?

Oj Maciek...Maciek.... nie czytasz forum.....
Żeby było równo to do tego właśnie służy folia transportowa! Ta przezroczysta!
Wejdź sobie na www.ploter.pl
...tam jest dokładnie opisana technika naklejania...

Pozdrowienia dla Kufla od carbola - ta "szarawa" esperynka to je mój bolid.
Najczęsciej można ją oglądać na Ursynowie lub na Okęciu.

Ciekawe czy w Krakowie kiedyś zobaczę jakiegoś klubowicza...

plump..jak bede jechal do krakowa to ci powiem..ustawisz sie gdzies w miejscu widokowm a ja przejade wolno tak zebys mogl popatrzec haha zarty zartami ale moja kobieta jest z domu krakuska wiec predzej czy pozniej tam bede pozdrawiam

A ja pochodzę z Myślenic !!!
Jakieś 30 km za Krakowem - tak jak się jedzie na Zakopane...
Tam są moje korzenie i znam te okolice jak własną kieszeń...
Ojciec stary górol... dziadek stary górol... a ja niestety już Warszawiak pełną gębą...

A ma ktos naklejke w Gdansku?

No to żałujcie że nie mieszkacie w Krakowie... choć w sumie Warszawa chyba też ujdzie A jak qubaj będziesz faktycznie przyjeżdzał to daj znać Zrobimy NSZB / nieoficjalny spontaniczny zlocik błyskawiczny / jak to kiedyś powiedział Bogdan1 Ja jestem otwarty na propozycje, oczywiście w miarę możliwości

... ooo! Ale dużo luda na forum