MotoNews.pl

Autodrom chorzow 22.10.06

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
albo slepy jestem , albo posta nie bylo .

no wiec na autodromie sciganie ma byc, jedzie ktos ??

wogole kaj to je i jak tam dojechac z a4 ?

Ja z Patti chyba się pojawimy. Z tego co sie orientuje to jest obok TVP3.

Snail , jedziesz?? bo nei wiem czy bede mial komu po pietach deptac

Cytat:
2006-10-21 17:30:09, comar pisze:
Snail , jedziesz?? bo nei wiem czy bede mial komu po pietach deptac

jak to to nikogo niebedzie?? bo ja sie wybieram

a wogóle to gdzie są zapisy? w jednym miejscu pisze że w biuro rajdu bedzie na miejscu a w drugim miejscu że w świętochłowicach?? oso chozi

[ wiadomość edytowana przez: snail dnia 2006-10-21 22:13:20 ]

w chorzowie na swietochlowickiej zapisy. zreszta czas spadac :] 3majcie kciuki zeby wkoncu parch chociaz do mety bez awarii dojechal

Cytat:
2006-10-22 07:26:27, comar pisze:
w chorzowie na swietochlowickiej zapisy. zreszta czas spadac :] 3majcie kciuki zeby wkoncu parch chociaz do mety bez awarii dojechal

kara - za mocny silnik złożyłeś

Fotki

dojechali do mety

[ wiadomość edytowana przez: comar dnia 2006-10-23 00:03:56 ]

jak bylo? ile malcow w klasie ? sa gdzies juz wyniki ?

Gratki Comar

dziekuje, ale powiem szczerze to nie ma sie czym chwalic.

4 auta w klasie

i ogolnie jakos do dupy poszlo mi, konkurencyjny czas zrobilem dopiero jak pojechalem na pale i przegialem w paru miejscach...
jak dla mnei auto cos nie jechalo powyzej 70. pozatym breda w 2 kawalkach

wyniki na http://rajdy-info.prv.pl/

Cytat:
2006-10-23 17:59:32, comar pisze:
konkurencyjny czas zrobilem dopiero jak pojechalem na pale i przegialem w paru miejscach...

to nie chce wiedziec jak pojechal koles o nazwisku Obrączka na 3 próbie no chyba ze to jakis błąd w pomiarach...
bo wnioskuje ze byly te same 3 przejazdy..

Ooooo Snail...juz zrobili Ci dojazd... napisz cos na swoja obrone... przykladowo ze miales za malo cisnienia w oponkach a stacji w poblizu ni bylo

Cytat:
2006-10-23 23:24:08, MikeVTi pisze:
to nie chce wiedziec jak pojechal koles o nazwisku Obrączka na 3 próbie no chyba ze to jakis błąd w pomiarach... bo wnioskuje ze byly te same 3 przejazdy..

jak to jak? wolno i spokojnie, bo to co zrobił na dwóch poprzednich to przechodzi ludzkie pojęcie

Cytat:
2006-10-24 09:08:18, snail pisze:
jak to jak? wolno i spokojnie, bo to co zrobił na dwóch poprzednich to przechodzi ludzkie pojęcie

eeee to ty Snail jestes Pan Obrączka ?

no a co do przejazdu no to chyba nie wolno i spokojnie pojechales bo jest to najlepszy czas w maluchach i nawet calkiem calkiem sklepana konkurencja :>

Cytat:
2006-10-24 09:07:50, rallyman pisze:
Ooooo Snail...juz zrobili Ci dojazd... napisz cos na swoja obrone... przykladowo ze miales za malo cisnienia w oponkach a stacji w poblizu ni bylo

no więc moja wersja brzmi tak:
na pierwszym przejeździe kilka razy przestrzeliłem zakręt jadąc tyłem do przodu na dwójce oraz zabrałem troche roślinek z trasy, natomiast na drugim przejezdzie znudzony długim czekaniem na start, bo ktoś rozlał olej, postanowiłem urozmaicić sobie trase zamieniając kolejność brania zakrętów, no a na ostatni przejazd wiedząc że już przegrałem postanowiłem zwolnić i nie katować tak silnika bo jest na dotarciu i sie grzeje.

p.s. MikeVTi to niewiedziałeś z kim dilujesz??

eee noo przeciez wtedy nie spisywalismy umowy więc z nazwiska Cie nie kojarzyłem na drugi raz wpisujcie ksywke kolo nazwiska na zgłoszeniu ;p

ogólnie gratki dla zwycięsców