Kombis by SAVO - fele z rantem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pare juz rzeczy sie zmieniło w kombiaku .... pare fotek również jest
Może jakieś komentarze zmiany juz niedługo

[ wiadomość edytowana przez: SAVO dnia 2006-10-22 15:20:48 ]

[ wiadomość edytowana przez: SAVO dnia 2007-01-19 14:59:38 ]

A co niby się zmieniło?

Kapsle na alumki

A moze zdjecia tego co sie zmieniło wstawisz??

a z reszta i tak nie lubie kombiaków

so??

mnie tam sie biala podobala...przynajmniej z zewnatrz

zmieniło sie dosyć dużo jak od tamtego czasu ... same pierdoły nie mówiąc juz o tym że cały był malowany i blacharka po robociznie, wszystko uległo małym poprawom ... Autko sprawuje sie nienajgorzej ...co bedzie z nim dalej ..niewiem.. narazie nic mi sie nie nasówa na myśl

Ooooo biala tak

Cytat:
2006-10-24 15:14:29, Simone pisze:
a z reszta i tak nie lubie kombiaków

juz o tym wiem

Szczerze ? Zdejmij te kołpaki od foki i załóż od essa (takie z małymi przerwami), teraz trochę dziwnie wygląda.
... a tak to ładny ... samochód jak samochód, najważniejsze żeby jeździł

Pozdrawiam.

Wysłany: 2006-10-24 17:53:03

zmieniło sie dosyć dużo jak od tamtego czasu ... same pierdoły nie mówiąc juz o tym że cały był malowany i blacharka po robociznie, wszystko uległo małym poprawom ... Autko sprawuje sie nienajgorzej ...co bedzie z nim dalej ..niewiem.. narazie nic mi sie nie nasówa na myśl

Skoro robiłeś blacharke i malowałeś całe auto to czemu przy okazji nie usunołes listew na drzwiach i np klamek ze tylnych drzwi kombiaki są świetne na gładko

ach jest jak jest ...nie jest zle

ja uważam, że jest bardzo fajnie. Usunięcie listw z drzwi nie jest zbyt praktycznym rozwiązaniem...

Taka mała nowina ... w sumie to niemam czasu na te auto bo robie inne ale coś tam doszło Felunki 15 z rantem (będą polerowane) szer.7j et28 oponki 205/50

[ wiadomość edytowana przez: SAVO dnia 2007-01-19 14:56:47 ]

rant to rant

Ojjjj tak

tak porobiles fotki ze tych felg w zasadzie nie widac

no jak zwykle na fotakch nic nie widać .. no i opona straszny kartofel.. jak zmienisz opony, wypolerujesz rant to zró wtedy jakieś normalne foto

opona jak kartofel no ale dobrze mówisz VinCe jak rancik wypoleruje to zrobie zdjecia jak sie należy ....