Problem ze swiatlami w e36

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Jaka moze byc przyczyna , że jak przelaczam światla z mijania na drogowe to gasną mi wszystkie?
Pozdrawiam

no pewno jakies zwarcie, poszukaj przy tym przelaczniku przy kierownicy... moze sa zle kable podpiete pod ten wlacznik? (sciagales ostatnio kierownice albo wypinales ten przelacznik?) moze byc tez problem przekaznika...

Przy kierownicy nikt nie grzebal odkad kupilem ten samochod (dwa lata temu) a problem pojawil sie jakis miesiac temu. A ktory przekaznik moze miec cos wspolnego z tym?

mialem podobne jaja w innym aucie, tzn jak wlaczalem dlugie to reszta gasla i tylko dlugie swiecily, okazalo sie ze cos nie tak bylo z przekaznikiem ktory odpowiada za przelaczanie, ale ciezko mi powiedziec dokladnie ktory to jest. jak mi to wymienili to bylo ok. masz w okolicy jakiegos elektryka samochodowego? byc moze zajmie mu to kilka minut i kilka zlotych, bo pomierzy gdzie sie "konczy" prad i znajdzie rozwiazanie...

Dzieki za odpowiedz. W piatek mam zamiar wybrac sie do elektryka samochodowego a do tego czasu nie uzywam "dlugich"
Pozdro