Czujniki kalibracyjne do KME Diego!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam na forum!

Przy okazji chciałem od razu zaproponować czujniki kalibracyjne do instalacji KME Diego. Zerknijcie na:

Aukcja z czujnikami kalibracyjnymi.

Instalacjami bawię się prywatnie i zawodowo. Wszystko od strony rozwojowej, elektroniki, instalacji nie montuję.

Witam.
przecierz to jest w sprzedazy i kazdy montażysta moze to sobie kupić tam gdzie sprzedaja KME DIEGO. żaden wynalazek.

Cytat:
2006-10-23 19:26:23, __Kai__ pisze:
Witam na forum! Przy okazji chciałem od razu zaproponować czujniki kalibracyjne do instalacji KME Diego. Zerknijcie na: Aukcja z czujnikami kalibracyjnymi. Instalacjami bawię się prywatnie i zawodowo. Wszystko od strony rozwojowej, elektroniki, instalacji nie montuję.

Cytat:
2006-10-24 07:24:23, croma1 pisze:
Witam. przecierz to jest w sprzedazy i kazdy montażysta moze to sobie kupić tam gdzie sprzedaja KME DIEGO. żaden wynalazek.

Tak, dokładnie, zgadzam się w 100%. Jednak nie każdy prywatny użytkownik ma taką możliwość (o cenie nie wspomnę).

Na ile ten wynalazek jest dokładny i odpowiada oryginałowi? KME coś wspomina o podróbkach. Skąd pewność, że działa dokładnie jak oryginał?

Cytat:
2006-10-24 09:56:12, orfeusz pisze:
Na ile ten wynalazek jest dokładny i odpowiada oryginałowi? KME coś wspomina o podróbkach. Skąd pewność, że działa dokładnie jak oryginał?

Szanuję firmę KME, bo robią dobrą robotę. Jednak uważam, że akurat z cenami czujników przesadzają. To jest moje prywatne zdanie.
Używam tego samego czujnika piezorezystywnego, jaki stosowany jest w oryginale. Jakość, dokładność i liniowość zapewniona. Z jednym jeżdżę już ponad dwa lata w aucie i działa.

Aaa jeszcze dopiszę, bo uważam, że warto:
Miałem takie czujniki w domu i były mi niepotrzebne, nie zajmuję się tym non-stop w celach handlowych, więc proszę nie pisać do mnie zapytań o ilości hurtowe

[ wiadomość edytowana przez: __Kai__ dnia 2006-10-24 10:24:19 ]

Został mi jeszcze jeden:

http://www.allegro.pl/item137169153_czujnik_kalibracyjny_zestaw_instalacje_kme_.html