MotoNews.pl

Bateria w telefonie SE K750i

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytańko do tych klubowiczy (i klubowiczek) którzy posiadają telefonik SE-K750i.

Ile Wam wytrzymuje bateria?

Czy to jest normalne, żeby po 2-3 dniach padała przy nowym telefonie?

Nooo, raczej nie, czoc wszystko zalezy jak dużo rozmawiasz. U mnie trzyma 5, 6 dni przy dość intensywnym używaniu telefonu - dziennie średnio z godzinka rozmów i około 10, 15 sms-ów. A mam go cos koło pół roku.

cooo!! jak to nowy to lipa straszna !! ja mam go od lutego i teraz po takim czasie spokojnie z tydzien czasem trzyma /na pocz. to 10-12 dni jak wyl. na noc trzymala!! (zdarza sie ze ciut dluzej lub krocej /jak np. na noc wylacze) ale w zyuciu nawet jak b. duzo gadalem nie 2-3 dni!!

oj wyluzujcie...mialem kolezanke ktora strasznie narzekala na telefony ktore ja uznawalem za bardzo dobre..plakala ze codziennie musi tel ladowac..dopiero po jakims czasie wyszlo ze dla niej 5h rozmow i 200sesemesow dziennie to byla norma..takze jesli telefon jest intensywnie eksploatowany to tydzien czasu na baterii mozna miedzy bajki wlozyc..
i to niekoniecznie musza byc rozmowy...wystarczy np czesto robic transfery plikow przez BT albo uzywac gprsu..to duzo bardziej zuzywa baterie niz rozmowy czy sesemesy

Ja mam od miesiąca i powiem szczerze ze bez wylączania trzyma około 10 dni. Nie używam za często do rozmów - głównie fotki, ale na teoertycznie rozładowanej baterii da się jeszcze wykonać około 3-4 rozmów po opkoło 2 min. i dalej nie pada kompletnie.

ja tam jestem zadowolony

Telefon przez cały czas jest na BT - zeatw słuchawkowy.
Może to, tak pożera?

Cytat:
2006-10-25 19:28:17, Andik pisze:
cooo!! jak to nowy to lipa straszna !! ja mam go od lutego i teraz po takim czasie spokojnie z tydzien czasem trzyma /na pocz. to 10-12 dni jak wyl. na noc trzymala!! (zdarza sie ze ciut dluzej lub krocej /jak np. na noc wylacze) ale w zyuciu nawet jak b. duzo gadalem nie 2-3 dni!!

Popieram Andika w 100%
Coś jest nie tak, nawet jak jest z BT
Ja też często mam BT włączony i 5 dni to trzyma Spox
Reklamój go.

[ wiadomość edytowana przez: Paint dnia 2006-10-26 11:32:44 ]

Cytat:
2006-10-26 11:29:51, kisztan pisze:
Telefon przez cały czas jest na BT - zeatw słuchawkowy. Może to, tak pożera?

I jeszcze pytasz ???
No pewnie

Cytat:
2006-10-26 11:29:51, kisztan pisze:
Telefon przez cały czas jest na BT - zeatw słuchawkowy. Może to, tak pożera?

jesli masz non sto wlaczone BT i nie wylaczasz tel na noc to masz odpowiedz jeszcze powiedz ze lubisz se mp3 posluchac

u mnie wytrzymuje przy dość intensywnym użytkowaniu ok 5-6 dni....

ale BT nie używam...

z BT włączonym non stop to chyba i tak good wynik

P.S. U mnie dżoj ledwo chodzi...

ciekawe czy gwarancja obejmuje tą część

Cytat:
ciekawe czy gwarancja obejmuje tą część

jak Ci w Pl nie uznaja to mi go dasz na 2 tygodnie to tu uznaja

ostatnio mi butki po 3 miesiacach bez pokazywania paragonu zakupu wymienili na nowe bo im sie peklo... lubie ten kraj coraz bardziej

Cytat:
2006-10-27 00:48:03, ETomek_GT pisze:
jak Ci w Pl nie uznaja to mi go dasz na 2 tygodnie to tu uznaja ostatnio mi butki po 3 miesiacach bez pokazywania paragonu zakupu wymienili na nowe bo im sie peklo... lubie ten kraj coraz bardziej

hehe będe pamiętać

mi trzyma ok 5-6 dni przy kilkunastu min rozmowy ok.20-30 sms dziennie i sluchanie mp3 przez zestaw

mi trzyma ok 5-6 dni przy kilkunastu min rozmowy ok.20-30 sms dziennie i sluchanie mp3 przez zestaw

Cytat:
2006-10-26 22:26:01, Kolber7 pisze:
u mnie wytrzymuje przy dość intensywnym użytkowaniu ok 5-6 dni.... ale BT nie używam... z BT włączonym non stop to chyba i tak good wynik P.S. U mnie dżoj ledwo chodzi... ciekawe czy gwarancja obejmuje tą część

Bez dwóch zdań - obejmuje na 100%