[K] Zaczynam poszukiwania Fiata 128 SportCoupe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie, powoli zabieram sie za szukanie swojego egzemplarza. Na co dzień jeżdże czymś nowszym a To cudo ma być do zrobienia i do pokochania nad życie. Dobrze jeśli bedzie w stanie jeździć po zakupie.
Krótko mówiąc chce kupić 128 SC w stanie hmm średnim i robic go powoli na igiełke wg mojej koncepcji
Może ktoś dysponuje takim egzemplarzem do sprzedania a jeśli nie to prosz o porady gdzie szukać, jak szukać, i JAKA CENA za takie cudo

ZYCZE POWODZENIA W SZUKANIU EGZEMPLARZA W PRZYZWOITYM STANIE. W ZABRZU JEST AUTO PODOBNO BLACHARSKO NIEZŁE ZE ŚWIATŁAMI OD SKODY Z TYŁU... (ALE MAM ORYGINAŁY NA ZBYCIU) JAKBYŚ COŚ ZAKUPIŁ I POTRZEBOWAŁ CZĘŚCI TO MYŚLE ŻE POMOGĘ EWENTUALNIE JAK COŚ ZNAJDZIESZ TO MOGĘ OGLĄDNĄC Z TOBĄ JAK ZNAJDE CZAS

no ja zycze powodzenia w szukaniu
ze tak powiem jak by tadzik czegos nie mial wal do mnie

byc moze mojego bede chcial sprzedac...na razie sie waham

Cytat:
W ZABRZU JEST AUTO PODOBNO BLACHARSKO NIEZŁE ZE ŚWIATŁAMI OD SKODY Z TYŁU

Niby gdzie te auto stoi

nie zniechecajcie kolegi tak od razu, kto szuka wielbladzi

Jakby co to mój jest zawsze do wźęcia. Za rozsądne pieniądze

jesion a jaka to jest ta rozsadna cena u ciebie ? bo moze faktycznie lepiej kupic w dobrych pieniadzach nadwozie wyremontowane niz kupowac totalne szroty jakie sie ostatnio pokazuja w handlu i rzezbic w kupie przy braku niestety aut w srednim stanie tzw "dobrych baz" do remontu?

Cytat:
2006-10-25 16:41:35, trez pisze:
no ja zycze powodzenia w szukaniu ze tak powiem jak by tadzik czegos nie mial wal do mnie byc moze mojego bede chcial sprzedac...na razie sie waham

ty to cyc jestes, jak chcialem kupic to nie chciales sprzedawac

3,5 i jest twoj

ssij taki z ciebie kolega?

wiadomosc edytowana przez autora z powodu niewyspania i pisania bzdur o 8:44 rano

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2006-10-26 14:39:51 ]

no co ty bart do remntu mu oddaje za 3.5 a potem dejta wyremontuje i ja odkupie za 4 jak bedzie sprzedawac jak mirke

Za 3,5 to luźno. Masz jakies fotki??

corek@vp.pl

dzieki

chcialem sie zamienic zamirke, teraz ssij

Cytat:
2006-10-25 21:52:59, Jesion128 pisze:
Jakby co to mój jest zawsze do wźęcia. Za rozsądne pieniądze

tzn??

Cytat:
2006-10-26 15:38:17, dejta pisze:
chcialem sie zamienic zamirke, teraz ssij

za mierke ktora chciales sprzedac za 700 pln