126p PROJEKT KOMPUTEROWY ???? HELP

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam male pytanko, chce sobie zaprojektowac maluszka na kompie ale nie wiem jak sie do tego zabrac !!!! HELP !!!!!!! jak wy projektujecie swoje maluszki ???? pozdrowka i z gory dziex

jak macie to dajcie jakies projekty zebym mogl sobie sam je jakos przerobil np. w paincie ;]

ja robię w paint shop pro 7, ale w czym robią inni koledzy takie VT z prawdziwego zdarzenia inni koledzy też chciałbym się dowiedzieć. Może się wypowie jakiś fachowiec poważny? :>

zależy co chcesz osiągnąć jeżeli chcesz pracować tylko na podstawie obróbki zdjęc polecam Paint Shop, albo Correla, a jeżeli chcesz przenieść się w projektowanie w trójwymiarze polecam darmowy programik Zmodeler 1,07b on pozwoli ci na wykonanie róznych modyfikacji i obejrzenie ich z każdej strony.... przykładowo

ale ostrzegam to wymaga nieco wprawy i dużej ilości czasu

fajne a na płasko jak to robicie? jakich narzędzi używać i jak dopasować kształt i kąt pochylania elementów wyciętych z innej fotki. Mnie to średnio wychodzi. Krzychoo to robi prof

takie cos w trojwymiarze to jest kozackie ale to raczej nie dla mnie ;] a masz jakis taki podobny projekt maluszka ??