Omega jak evo500

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Chcialbym przestylizowac swoje autko w styl Omegi evo. Czy ktos z Was probowal robic cos takiego ? Glownie chodzi mi o tylne blotniki oraz przedni zderzak. Zastanawiam sie czy moze gdzies na szrocie mozna kupic blachy od evo....? Pewnie jest mala szansa na to i pozostanie mi wycinka. Co o tym sadzicie?
Pozdrowka
Arek

Evo 500 wogóle wygląda wystrzałowo, sam przedni zderzak i grill zmieniają zupełnie wygląd przez co Bestia staje się Demonem

Co do dostępności blach z evo na szrotach to byłbyś wielkim farciarzem jeśli byś coś znalazł. Wyciąć nadkole zawsze można tylko że będzie z tym troche zabawy.
Osobiście jeszcze nie widziałem evo ani lotusa i pewnie zrobiłbym siku po nogach na ich widok

Dokladnie tak jak mowisz, na sam widok evo albo lotusa pelne portki
Jestem ciekaw czy ktos w polsce posiada jedno z tych dwoch zabojczych bestii......
A co do blotnikow to jestem ciekaw czy sa jakies plastikowe polokragle nadkola, ktore bylo nie bylo zblizylyby moja bestie wygladem do tych potworow (moze pasuja od jakiegos innego auta, macie jakies doswiadczenie w tym temacie?)
Pozdrawiam wszystkich Omego-szalencow takich jak ja i wiekszych
Arek

Blachy od EVO w Polsce? zapomnij... o zderzakach tym bardziej... Ktoś nie dawno chciał podobno sprzedać EVO gdzieś na pomorzu... jak sie okazało było to zwykłe C30SE z pewnym retuszem

Na LOB Party temat Lotusów w naszym kraju był już maglowany...

Jeden kolecjoner samochodów z Poznania ma takie cudo z numerem 405 Drugi egzemplarz zaginął... poszukiwania trwają.
Był na Śląsku, w Białymstoku, Włocławku a teraz podobnie jest w Łodzi (ale chyba stoi gdzieś w opłakanym stanie). Odkąd był w komisie w Katowicach na widok jego stanu podobno łezka się w oku kręciła...

niedawno tj. 2 lata temu był do sprzedania LOTUS za 70 tyś. gdzieś w ŁODZI. ( było ogłoszenie w GIEŁDZIE SAMOCHODOWEJ)

pozdro mega_3 i jego 3,0sej

Cytat:
2003-05-16 23:07:43, Mlody_Omega pisze:
Blachy od EVO w Polsce? zapomnij... o zderzakach tym bardziej... Ktoś nie dawno chciał podobno sprzedać EVO gdzieś na pomorzu... jak sie okazało było to zwykłe C30SE z pewnym retuszem

Na LOB Party temat Lotusów w naszym kraju był już maglowany...

Jeden kolecjoner samochodów z Poznania ma takie cudo z numerem 405 Drugi egzemplarz zaginął... poszukiwania trwają.
Był na Śląsku, w Białymstoku, Włocławku a teraz podobnie jest w Łodzi (ale chyba stoi gdzieś w opłakanym stanie). Odkąd był w komisie w Katowicach na widok jego stanu podobno łezka się w oku kręciła...

To chyba się znalazł jeździ (jeździł) w Lublinie, z rok temu widziałem ale tylko raz na lubelskich blachach, pewnie jest zaszyty gdzieś w garażu.

ostatnio szukalem roznych katalogach przednich zderzakow ew innych elementow nadwozia dla omegi A produkowanych przez znane firmy np steimetz i takie podobne i jak narazie to widze ze wszystko tylko dla omegi B czy o nas wszyscy zapomnieli?????

Mam w domu katalog Irmschera z roku 93 i tam jest dość obszerna oferta dla Omegi A, numery katalogowe się zgadzają z obecnymi numerami w katalogu Irmschera na ich stronce tylko że ceny są okropne

Napewno ceny sa szokujace.......... daltego tez poszukuje np nadkoli , ktore by pasowaly od innych aut a ze zderzakiem to sobie jakos poradze...... Kojarzycie zatem od czego moglyby by pasowac do bestii?
Jeszcze jedno: skad zdobyc jakis ciekawy grill do bestii A?
Pozdrowka
Arek