| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MacTB HF MEMBER S60 i CBR600 Warszawa | 2006-10-27 22:20:11 Mi kiedyś pękła w zaparkowanym na równej nawierzchni rocznym aucie ![]() |
karol208 HF MEMBER HYUNDAI SONATA Biała Podlaska | 2006-10-27 23:11:30 Witaj.
Co do pekania szyb to mialem kiedys toyote pekla sama z siebie tzn byla zle wstawiona dotykala gdzies tam karoseri i jezdzilem z taka 3lata az pekla. Czytalem gdzies na forum ze nowe roczne auto tez mialo problem z peknieta szyba i druga jak mu wstawili to tez pekla. okazalo sie ze niedopracowana byla karoseria gdzies przy szybie i podczas jazdy napierala na szybe
Sprawdz u siebie czy gdzies przy tym peknieciu nie masz odprysku bo moze miales czyms uderzone (jakis kamyczek) |
_Misio_ HF MEMBER Pony = KUCYK Kraków | 2006-11-03 16:11:55 Bo jak miałeś mały odprysk to trzeba było pojechać do zakładu z szybami i by Ci skleili - naogół bardzo pomaga - tak mam w sonacie naprawioną szybe - juz prawier ok i nie peka dalej.
Pozdrawiam. Misio |
jafli HF MEMBER Sędziszów | 2006-11-07 15:53:31 Widziałem jak pękła szyba czołowa w civiku po przyklejeniu lusterka wewnętrznego zbyt mocnym klejem. |