Stronka TRS Racing

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
STRONKA

Na razie może tego niewiele, ale staram się ją ciągle modernizować.

[ wiadomość edytowana przez: N_I_T_R_O dnia 2006-10-29 10:53:33 ]

u sumie stronka prosta... maksymalnie prosta Ale za to czytelna

Fajna, podoba mi sie opis aut zbudowanych przez Was, uzupełnij jeszcze tylko oferte i fotki

Cytat:
2006-10-30 19:05:02, Vyzn-R pisze:
u sumie stronka prosta... maksymalnie prosta Ale za to czytelna

czytelna czytelna...zwlaszcza kolory czcionek niedopasowane do tla ( oczojebny zielony na czarnym ) ..ech . Proponuje tez wywalic to "maluchowe" tlo i dac cos jednolitego.
Jesli to ma byc strona hobbystyczna to na upartego moze byc ..ale jesli firmowa to odpada ..bo straszy.

[ wiadomość edytowana przez: BULLITT dnia 2006-10-30 20:05:53 ]

Muszę przyznać, że robiłem ją sam. Nigdy wcześniej nie bawiłem się w budowanie stron www. Na pewno jest na niej kilka błędów A to że jest prosta....miała być prosta, w założeniu. Żadnych pierdół. Będę ją w miarę możliwości rozbudowywał.
Póki co i tak jestem zadowolony z efektów.

stronka fajna prosta i dobra by ewentualny klient mial szybką mozliwosc odnalezienia danej interesujacej go oferty

ja tez uwazam ze fajna tylko ma pare wad.jesli to jest strona firmowa a taka raczej jest skoro sa informacje nt produktow to powinno to byc jakies bogadsze w zdjecia czy info.np nie ma nigdzie napisane czy zestaw do podwojnych zaciskow zaklada jako drugie zaciski przednie czy tylnie, a to wazne.ale pewnie sie poprawisz troche

Poraw literówki np. nie flansz tylko flansza, samochody zbudowane nie potrzebnie otwierają się w nowym oknie. Poza tym zupełnie ok ale pomyśl o przeniesieniu na jakiś serwer bez reklam.

Cytat:
2006-10-30 21:44:11, Poochaty pisze:
ja tez uwazam ze fajna tylko ma pare wad.jesli to jest strona firmowa a taka raczej jest skoro sa informacje nt produktow to powinno to byc jakies bogadsze w zdjecia czy info.np nie ma nigdzie napisane czy zestaw do podwojnych zaciskow zaklada jako drugie zaciski przednie czy tylnie, a to wazne.ale pewnie sie poprawisz troche

W kwestii dwóch zacisków, myślę że nie jest to ważne. Pasują zarówno przednie jak i tylne. Klient sam może wybrać czy chce mocniejsze czy słabsze hamulce.

[ wiadomość edytowana przez: N_I_T_R_O dnia 2006-10-31 07:57:55 ]

Cytat:
2006-10-30 21:45:53, pavlus pisze:
Poraw literówki np. nie flansz tylko flansza, samochody zbudowane nie potrzebnie otwierają się w nowym oknie. Poza tym zupełnie ok ale pomyśl o przeniesieniu na jakiś serwer bez reklam.

Jak już wszystko będzie działać to na pewno pomyślę o zmianie serwera.

Póki co muszę jeszcze ogarnąć kwestię zdjęć w ofercie i podstronek "w budowie". Miejmy nadzieje, że wszystko będzie się rozwijało zgodnie z planem

[ wiadomość edytowana przez: N_I_T_R_O dnia 2006-10-31 08:06:00 ]

jesli to ma byc firmowa www to niestety ta nie budzi zaufania. Kup sobie normalny server ( obecnie w nazwa.pl masz za 50zl na pol roku bodaj 5gb ) i kup sobie domene PL ( zadne inne - do dzis jest promocja "domena za 90 groszy" rowniez w nazwa.pl ) a potem ujednolic ta strone ...bo poki co jest strasznie od strony technicznej i marketingowej.

a ja chetnie zrobie do tego zjeeeebistą stronke w małych pieniążkach moge dać kilka przykładów... bo to co jest rzeczywiście zaufanie nie budzi i klientów nie ciągnie... a szkoda

Zapraszam do zerknięcia na STRONĘ.
Oferta została rozszerzona

Miłego oglądania...

Pozdrawiam. Ręka!

Oprócz znanych już niktórym flanszy pod gaźnik do 126p nowością są też linki gazu do silników 1.1 i 1.2. Cena 35 zł/szt. Jak tylko zrobię zdjęcia to zaraz wrzucę na stronkę i tu na forum.
Pozdrawiam

nitro, zrobilbys flansze pod kolektor wydechowy do 1.1/1.2 ? jaka cena?

Wstępnie mam już taką flansz wyciętą. Wymaga ona jednak jeszcze kilku poprawek a w tej chwili nie mam czasu się tym zająć. Muszę skończyć dwa maluszki, w których zmieniam silniki. Cierpliwości. Pojawi się to na pewno w ofercie.

Oferujemy już zdejmowanie FIAT CODE oraz chiptuning silników JTD!!!

Zapraszam na stronkę.

Zapraszam na odnowioną stronkę TRS RACING

TROJANY masz kolego na stronce NIE WCHODZCIE ! (powaznie!!)

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2009-01-29 00:07:18 ]

potwierdzam wirusy ;/