MotoNews.pl

[ot] mini jako dupowoz-co myslicie - ogolnie szukam dupowoza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak sie zastanawiam czy takie autko jako dupowoz sobie nie sprawic. mial ktos z tym stycznosc? czy to sie psuje jakos notorycznie, czy auto nie do zdarcia?

przykladowe aukcje:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1460897

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1382165

wszelkie uwagi mile widziane

[ wiadomość edytowana przez: comar dnia 2006-10-30 19:14:25 ]

auto bez sensu jak nie masz kasiory. jest awaryjne i ciezko znalezc niezuzyty egzemplarz. moj wykladowca z uczelni ma tego jednego z ostatnich cooperow wersje 75 anniversary i gnije on na potege, choc kosztowal kupe siana. + jest to ze lachony same sie pchaja bo on taki sliczny

jako dupowoz sie nie nadaje absolutnie
wiem z doswiadczenia
dlubie sie w tym tylko troszke mniej niz w malcu, ale tez czesci sa troche drozsze
konstrukcja prosta jak gwozdz ( zarowno mechanika jak i blacha )
tego co pokazales za 19,999 to znam i ja bym nie dal za niego takich pieniedzy
zabawa z jazdy przednia ale komfort nikly
w rankingach adac'a bezkonkurencyjny jesli idzie o awaryjnosc

el_comendanto: jestes z trojmiasta??

ps: koszt budowy mojej "wyscigowki" to jakies 12-13 tys nieliczac robocizny ( robilem sam niemalze wszystko ) - baza to mini z 93 z silnikiem 1,3 - jeszcze sporo jest do zrobienia

apropo trojmiasta, to na terenie polibudy kręci sie jeden czerwony z chromowanym orurowaniem w całkiem niezłym stanie.

Cytat:
2006-10-30 16:56:49, flapjck1 pisze:
j el_comendanto: jestes z trojmiasta??

nie. ze wsi na "W" w centrum polski

Cytat:
2006-10-30 16:56:49, flapjck1 pisze:
jako dupowoz sie nie nadaje absolutnie wiem z doswiadczenia dlubie sie w tym tylko troszke mniej niz w malcu, ale tez czesci sa troche drozsze konstrukcja prosta jak gwozdz ( zarowno mechanika jak i blacha ) tego co pokazales za 19,999 to znam i ja bym nie dal za niego takich pieniedzy zabawa z jazdy przednia ale komfort nikly w rankingach adac'a bezkonkurencyjny jesli idzie o awaryjnosc el_comendanto: jestes z trojmiasta?? ps: koszt budowy mojej "wyscigowki" to jakies 12-13 tys nieliczac robocizny ( robilem sam niemalze wszystko ) - baza to mini z 93 z silnikiem 1,3 - jeszcze sporo jest do zrobienia

podziekowal

w takim razie szukam jakiegos dupowoza do okolo 15 kola. rocznik powyzej 2000. zadne 15 letnie trupy not interesting mnie. a szczegolnie bmw i golfy

[ wiadomość edytowana przez: comar dnia 2006-10-30 19:13:41 ]

Cytat:
2006-10-30 17:08:04, Radass pisze:
apropo trojmiasta, to na terenie polibudy kręci sie jeden czerwony z chromowanym orurowaniem w całkiem niezłym stanie.

taaa mozesz go kupic za jakies 8 tysi no moze 7 dac ci telefon do wlasciciela??