Czy ktos próbował...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Kolega posiadajacy BMW 320 '98 co chwile cos sobie dokłada do wyposażenia, a to roleta na tylnia szybe, a to Xenony, a to podgrzewane siedzenia... Troche mnie to wkurza, bo tez bym chciał wiecej bajerów hehe... Wiec moje pytanie do starych LOBowiczów czy Omesia nasza tez jest jak klocki lego, ze mozemy wsio zamontowac co bylo fabrycznie dodawane tylko ze wzgledu na cene naszych autek w salonie zostało to olane przez 1 własciciela? Chciałbym np. zamontowac rolete na tylnia szybe czy jest instalacja do tego juz w mojej omie czy musiał bym sam sobie ciagnac kable, kupic przełacznik, zamonotwac wiso itd? Kiedys słyszałem, ze instalacja i elektyka jest jedna tylko niektóre rzeczy nie sa montowane i pozostaja wtyczki...
Pozdrawiam!

Jest o tym ze 100 postów

A tymczasem...

Ale dzisiaj urodzaj. Hurtem mości panowie (i panie)

Cytat:
2006-10-30 21:29:50, hammet1 pisze:
Witam! Kolega posiadajacy BMW 320 '98 co chwile cos sobie dokłada do wyposażenia, a to roleta na tylnia szybe, a to Xenony, a to podgrzewane siedzenia... Troche mnie to wkurza, bo tez bym chciał wiecej bajerów hehe... Wiec moje pytanie do starych LOBowiczów czy Omesia nasza tez jest jak klocki lego, ze mozemy wsio zamontowac co bylo fabrycznie dodawane tylko ze wzgledu na cene naszych autek w salonie zostało to olane przez 1 własciciela? Chciałbym np. zamontowac rolete na tylnia szybe czy jest instalacja do tego juz w mojej omie czy musiał bym sam sobie ciagnac kable, kupic przełacznik, zamonotwac wiso itd? Kiedys słyszałem, ze instalacja i elektyka jest jedna tylko niektóre rzeczy nie sa montowane i pozostaja wtyczki... Pozdrawiam!

Przyjedź do mnie na 2 tygodnie, weź jakieś 10000 zł i odjedziesz full wypasem.

Mariosomegos
zakwaterowanie gratis?? hehe... Masz moze roletke i przycisk do niej? Wystarczy podłaczyc i przycisk wmontowac i bedzie grało czy jak? Bo w bagazniku wisi wtyczka do roletki chyba...
Pozdro!