Witam - właśnie wróciłem z delegacji , aże przy okazji miałem możliwość spotkania i poznania naszych klubowiczów z Wybrzeza chciałem im podziekować za miłe spotkania.W Gdańsku miałem przygody(ukradli mi tablice ze skody) , ale i tak udało nam sie spotkać z Leszkiem i Mirasem. Chłopaki przyjechały na posterunek w Gdansku Oliwie i potem jechałem do Hotelu w Sopocie "obstawiony " z przodu przez Leszka i ztyłu przez Mirasa.Dzięki temu udało mi się szczęsliwie przejechać koło dwóch radiowozów

)))Potem pogadaliśmy przy kawusi o klubie i planach na przyszłość.W środę jechałem do Szczecina , ale po drodze spotkałem się z Arkiem Espesem w Koszlinie i przekazałem mu nagrodę i dyplom , które zdobył na zlocie w konkursach na najładniejszą Niwę i za najwieksza odległośc pokonaną w drodze d Sulejowa.A w czwartek już koło 20 tej przyjechał Jarek po białe klosze , które kupiłem mu w Krakowie i potem pojechalismy juz razem do groszka 69.Spocik był krótki , ale było juz późno i ja musiałem juz ruszyć w strone Poznania.W szczcienie widziałem jeszcze przepiękną siódemkę , której włascicielem jest OSS.
W drodze powrotnej zaliczyłem Borne Sulinowo- Panowie jest tam możliwość zrobienia naprawdę fajnego zlotu. Sa pensjonaty,pole biwakowe, możliwości zorganizowania kręciołka czy wyścigów , oraz mozłiwości terenowe dla Nwek. Można by kiedyś pomyslec o jakimś LADA Kempingu w czsie wakacji . Tereny wymarzone na wakacje. Jeszcze raz dziękuje za zpotkania - miło Was było poznać
Paweł