Awaryjne a centralny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
problem jest taki jak zamkne drzwi z pilota to nie mrugna mi swiatla awaryjne ale przerywacz pika. awaryjne dzialaja normalnie.

Zapewne coś podziało się na kablu sterownik pilota<->kable awaryjnych. Gdzie szukać? Cholera wie. Gdzie najłatwiej się podłączyć montażyście - przy skrzynce obok lewej nogi kierowcy.

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2006-10-31 08:45:46 ]

Ale nie mryga tylko przy zamykaniu, czy róznie? No i włącza alarm? Jeśli tak to olac sprawę. U mnie mryga jak chce od dwóch conajmniej lat, raz mrugnie wszystkimi normalnie, raz tak słabo, że prawie nie widać, innym razem wogóle, ale zawsze alarm się uzbraja, więc olewam sprawę. Na co mi te świetliki?

Cytat:
2006-10-31 09:18:40, Walus pisze:
Na co mi te świetliki?

Etam... świetliki idzie przeżyć. Najbardziej wkur*iające są te różnego rodzaju: bzik, bipbip, bijup, plip, wipipip, glipglip. Jak to nie wkur*ia właścicieli.

No w sumie fakt.
Aczkolwiek jak pipnie to przynajmniej wiem że się uzbroił i nie muszę swie przyglądac jak głupi światłom, czy mrugną czy nie. Zresztą.... alarm ma za zadanie wyć jeśli się trafi jakiś zdesperowany idiota który będzie miał ochotę się przejechać złomem. Reszta nie jest ważna, a jeśli główna funkkcja działa to lepiej nie pchac łap, bo jest duże prawdopodobieństwo, że nie tylko mrugać nie będzie, ale i wyć przestanie.

pewnie padł bezpiecznik na przewodach od alarmu do kierunków,
ojciec miał podobnie mrugała mu jedna strona jak załączał alarm