II Eliminacja Pucharu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Automobilklub Galicyjski zaprasza na drugą eliminację z cyklu Kręciołków o Puchar Burmistrza Gminy i Miasta Dobczyce. Zawody zostaną rozegrane na terenie byłej giełdy samochodowej w Dobczycach już 12 listopada.

Trasa kręciołka będzia miała charakter mini-oesu. Nawierzchnia próby to w większości równy asfalt, ale nie zabraknie też sporej ilości syfu oraz krótkiego łącznika szutrowego. W programie przewidziano 3 przejazdy dla każdego zawodnika. Liczba załóg ograniczona do 40.

Za I, II i III miejsca w klasie w jednej eliminacji przewidziano pamiątkowe dyplomy oraz medale. Na zakończenie cyklu pierwsze trzy miejsca w poszczególnych klasach zostaną nagrodzone dyplomami, pucharami oraz nagrodami rzeczowymi.

Wpisowe wynosi 40zł. W przypadku, gdy zawodnik będzie chciał być klasyfikowany w całym cyklu pierwsze wpisowe wyniesie 60zł.

Zawodnicy zobowiązani są do startu w kaskach, z włączonymi światłami mijania, zamkniętymi szybami i zapiętymi pasami bezpieczeństwa! W razie braku kasków organizator może wypożyczyć na czas przejazdu zawodnika.

Zapisy przyjmowane są drogą elektroniczną na adres agalicyjski@op.pl oraz w dniu imprezy do godziny 8:30. Start pierwszego zawodnika przewidywany jest na godzinę 9:00. Wcześniej organizator zapewnia przejazd wytyczonej trasy w kolumnie w celu zapoznania się z próbą.

Dla każdego zawodnika przewidziano posiłek.

Więcej informacji na stronie http://puchar.agalicyjski.pl. Serdecznie zapraszamy!

Właśnie wysłałem zgłoszenie - mam nadzieję, że będzie ślisko

ja również wysłałem , do zobaczenia

zgłoszenie poszło, mam nadzieję że uda się wystartować, już nie jeździłem prawie 3 miesiące więc pasuje coś pośmigać ja tam wole żeby było sucho

ja tez bede ale robic foty do zobaczenia

nie wiecie czemu nie działa stronka automibilklubu galicyjskiego?

Jest problem z serwerem na którym jest strona. Staramy się go usunąć. "Przepraszamy za usterki"

ktoś od nas się jeszcze wybiera ?

Ja chce sie wybrac tylko strona nie dzial i nie ma jak zgloszenia wyslac :/

Wiadomo kiedy ruszy strona automobilklubu Galicyjskiego ?????

podobno dzisiaj lub jutro. mateuszc na początku tematu napisał w newsie na jaki email mozna wysyłac zgłoszenia- jak nie masz formularza to przeslij swoje dane i jakie auto - i tyle.

wysłałem już wszystko ale chciałem podglądać kto sie zgłosił

strona Galicyjskiego już działa

To juz jutro. Panowie ogień na tłoki!!!

fotorelacja zapewniona

Witam
Impreza bardzo fajna tylko pogoda troszke nie dopisala ale pozatym wszytko ok. jak na pierwszy start bylo dobrze ale moglo byc lepiej gdyby tylko lepsze oponki byly . Jakies fotki gdzies ktos moze ma albo widzial????

Wyniki po II elimanacji posiadają błędy (generalka oraz 5 klasa). Przypuszczam,że wkrótce zostaną zmienione. Nie uwzględniono 1 go miejsca Daniela Zawadzkiego w generalce i 5 klasie.Pewnio wkrótce Organizatorzy naprawią ten mały błąd

muszę przyznać że kręciołek był fajny, co do organizacji to poza niepotrzebnym opóźnieniem startu było ok, trasa wyśmienita- techniczna, długa no i cholernie śliska
co do mojej jazdy to jak zwykle mogło być lepiej ale złośliwość rzeczy martwych jak zwykle daje znać o sobie, najpierw kapeć, potem juz musiałem jechać tylko na letnich gumach, dwa fatalne błędy i za kazdym razem po 5 sekund w plecy- moze sie w koncu naucze odpuszczać po długich prostych

Jak zwykle Rośki rządzą, a u mnie w klasie pan JN seryjnym SCS robił sobie z konkurencją co chciał

pogoda do bani, ale za to bardzo fajna atomosfera między zawodnikami rekompensowała badziewną aurę

było zajebiście w przyszłym miesiącu widzimy sie znowu

Cytat:
2006-11-12 21:56:22, Konrad_P pisze:
Jak zwykle Rośki rządzą, a u mnie w klasie pan JN seryjnym SCS robił sobie z konkurencją co chciał

Patrz post poniżej. Wygrał Zawadzki, a nie Rosiek....