Kolejny dzwon...to juz tradycja w FSM RALLY :))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ja tylko zaczal;em temat reszte niech rysiu opowie

no tradycja tradycja kazdy musi wkoncu gdzies wydzonic ( hehe nie licze juz mojego wodowania )to bylo tak most pierdolony poldek przedemna pierdolony piasek na drodze piiiiiiiiiiiiii i bum poszedl caly przedni pas - nie jest zle powiedzmy a qrwa poldkowi pekl tylko zderzak jebane twardziele

fostof nie powiem kto zapoczątkował tą tradycję myśłem że wyczerpałeś limit wszystkich, ale od kiedy nie miałeś dzwona to teraz na innych przeszło, ja się tak nie bawię

no wlasnie qrde pechowe to nasze FSM Rally ( hehe trzeba zmienic samochody i nazwe moze pech odejdzie )

ale spoko najważniejsze że nic wam się nie stało, a następnym razem to rysiu patrz przed siebie a nie rozglądaj się za dupami, oj poczekaj niech się tylko Agnieszka dowie, ona juz ci wybije z głowy te dupy

www.fsm-rally.f15.pl

[ wiadomość edytowana przez: Gadzio dnia 2003-05-17 17:20:46 ]

A MIALO BYC TAK PIEKNIE

jasna cholera jak se kupie swojego bolida to hyba sie juz zabije jak cały pech na mnie przepełznie !!!!!!!!!!!!!!!!! nieeeeeeeeeee!!!

eno badziewiak nie bedzie tak zle bo to jest tak fostof dzwoni 3 razy na nasz 1 raz takze mozesz sie zaczac bac po jego kolejnych 3 dzwonach

rysiu a pierdolnal ci ktos ostatnio ? dzwona to ty mozesz miec jak ci wsadze kaktusa w dupe gnybie ze wsi

hehe rysiu ty się nie zakrywaj fostofem, przyznaj się że zapatrzyłeś się na jakąś dupę

Cytat:
2003-05-17 16:54:53, NeW pisze:

poldkowi pekl tylko zderzak jebane twardziele

Drziekuje za uznanie dla polonezów

i masz racje tylne zderzaki w borewiczach są twarde wiem z własnego doświadzczenia

ja w poprzednia niedziele tak delikatnie swoim malcem wydzwonilem. jade tak 80-90 przez lekki luk po deszczu a tu mi zaraz dupa ucieka ja kontra ale nie wyprowadzilem i pierdull w kraweznik. wychodze patrze felga strasznie rozdupcona, opona rozdarta no to chce z drogi zjechac ale sie za bardzo nie da bo przedznie kolo sie wogole nie obracalo , ale jacyc kolesie zniesli mi malca na pobocze. i zmieniam kolo a ty zatrzymuje sie kolo mnie jakas fiesta i gosc mowi ze jest policjantem i widzial jak go wyprzedzalem i ze ze 120 mialem, i mowi ze jedzie na policje wszystko powiedziec bo jakby dzieci szly to bym je pozabijał. No to ja szybko kolo zmieniam i zdupcam do domu. podczas jazdy troche trzepalo patrze a tylne kolo tez ma bicie jak skurwysyn , myslalem ze wachacz poszedl. A w domu NIESPODZIANKA malec caly nic nie uszkodzone (poza felgami i oponą) wachacz caly to tylko kolo mialo bicie. z przodu tylko obejme co podtrzymuje rezor troche przyszlifowalo od spodu. jak wydupcylem to myslalem ze wachacze do wymiany, rezor zlamany, a ty taki fuks. sory ze sie tak rozpisalem ale takiej fuksa to jeszcze nie mialem

co za gnyb z tego policjanata. zajebista postawa zamist cos pomuc bo poto ciecie są to jeszcze straszą!!!

no krotko mowiac CHWDP skurwysyny !!!!!

Cytat:
2003-05-22 08:44:46, NeW pisze:
no krotko mowiac CHWDP skurwysyny !!!!!

New weź pod uwagę że forum takiego typu jest monitorowane, węc sie hamuj z tym co piszesz, bo nie zdziwiłbym się jak by na na kręcioła wjazd zrobili

a co ty tak rysiu ich nie lubisz...zrobili ci cos kiedys ?

no wpierdolili pare mandtow ale chyba zaden posiadacz malucha ich nie lubi bo zawsze przy kontroli sie do czegos dopierodola

to sa juz jakies jaja ze nie mozna normalnie i spokojnie postawic auta na chodniku...jeszcze wczoraj maluch (przyszla rajdowka) kolegi stala sobie na mogilskiej nikomu nie przeszkadzajac a dzisiaj juz polowy auta nie ma...nawet nie chodzi tu o 2 kola i lampe ukradziona ale skasowane jest pol samochodu auto nie do uratowania jakis debil musial wpasc w poslizg i delikatnie mowiac "przytrzec" fiacika...jak chcecie sobie go zobaczyc to jeszcze stoi na ul mogilskiej w strone huty na przeciwko tego sklepu Hermes czy jakos tak...bez kitu az mi sie zal zrobilo

no rysiu a powiedz wpierdolili ci mandaty z ich winy czy z twojej ? poprostu paściem jezdziles i tyle heheheh ssij

hehe no niby dlatego ze samochod byl niesprawny ale tak to zawsze juz jest ze w kaszlu ci zawsze cos znajda a tak wogole to liszkaj kajfasza