Dojazdówka - proszę się zapisywać

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie zapisujcie się na listę...... i proszę o nie dawanie w tym poście zbędnych komentarzy............

JA odrazu wpisuje się ,że ZAMAWIAM DOJAZDÓWKĘ......

No to ja poprosze SZT. 1 - Warszawa

Carbol - jedną sztukę poproszę.

1 szt.-może 14"? /dla Lanosa/

Dla mnie również 1 sztukę

GG

Dojazdówka sztuk raz - zamawiam !

Witam,
1 sztukę poproszę dla Espero. Odbiór w Wawie ?
Pzdr

Dobra Martinez jest tyle osób ile widać - podejmujesz się kupna ????????

Jeśli tak to daj znać - postaram się zebrać do kupy grupę Warszawską i wpłacić Ci na konto kaskę , a potem odebrać........
Panowie z innych miast muszą się dogadać z Martinezem......

a co na to głowny inicjator AKCJI ???????

Że co, że jak ???
Zgubiłem chyba gdzieś wątek. Co ja mam wspólnego z tymi dojazdówkami ???

Przepraszam Martinezzz chodziło mi oczywiście o Tomka_L.......

a więc Tomku_L jak sytuacja?????

Już myślałem, że może pod wpływem % zacząłem coś obiecywać klubowiczom i teraz nie pamiętam

Pomysłodawca jest na posterunku
Tylko Panowie sytuacja wygląda tak że chociaż jestem właścicielem samochodu to jednak większość czasu spędza w nim moja połowica więc auto będę miał dopiero jutro i po pracy jadę do gościa od dojazdówek, przy okazji sprawdzę czy 14" pasuje do naszego auta. Więc relację zdam w czwartek i gdy wszystko będzie ok to podaje numer konta i robimy zakupy.

Słowo się rzekło więc....
Byłem i są ale niestety jest tylko jedna 15 więc rozumiecie że ma ona już właściciela pozostałe to 14 (ale nawet 15 jest niższa od standardowej opony, więc zawsze będzie trochę niżej ale wkońcu to dojazdówka). Drugi minus to cena: facet nie chce zejść poniżej 40 zł, gdyby było nas więcej to może
Naliczyłem wraz ze mną 8 sztuk i jeśli jesteście nadal zainteresowani to zbieram kase na niżej wymienione konto powiedzmy przez tydzień, tylko mam prośbę nie przez pocztę bo wtedy wpłaty idą 2 tygodnie

BRE Bank SA Wydział Bankowości Elektronicznej mBank
83 1140 2004 0000 3402 1260 8802

To zważywszy na datę postu wpłacamy do 29 włącznie ? Ważna jest data wpłaty ?

yes

Na razie mam 2 (słownie dwie) wpłaty, jedna osoba się wycofała, jeśli to koniec akcji to proszę pozostałe osoby aby dały znać na priva że rezygnują , są to:
Jaco
Qlogic
Bogdan1
Bojkot
Mój numer gg 2886841
Może uda mi się w przyszłym tygodniu podjechać po kółka

Witam,
jestem chętny na 1 szt., ale nigdzie nie doczytałem ile trzeba wpłacić na konto i ponadto czy jeszcze jest aktualne ?

Cytat:
2003-05-30 18:20:54, andrzej_o pisze:
Witam,
jestem chętny na 1 szt., ale nigdzie nie doczytałem ile trzeba wpłacić na konto i ponadto czy jeszcze jest aktualne ?

Tak, 40 zł.

Pierwsze ustalenia

Ja już pisałem na priwa do Tomka_L.....
Chciałem tylko potwierdzić publicznie - kaskę wpłacę najpóźniej w poniedziałek, nadal jestem zainteresowany.....
Mam tylko pytanie:
czy dojazdówki są w dobrym stanie i czy 14' oprócz konieczności wolniejszej jazdy pasują w 100 % do Espero i czy są faktycznie mniejsze tzn. lepiej pasują do bagażnika???????

Mam te same pytania co JACO!!...prosimy o pełne informacje ,,,Nic się nie zmieniło!-Jestem Very Bardzo zainteresowany nawet sztukoma dwoma!...A kasa?/..WIELKIE SORRY ale też w poniedziałek puszczę migiem przelewik...