Prosze o pomoc!!!BRC SEQUENT W AVEO 1.2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam nieszcześćie uzytkowac w pracy (bo jezdze jako instruktor na L ) Chevroletem aveo 1.2 i zamontowana jest w tym samochodzi instalacji BRC Sequenst na japońskich wtryskiwacach. Problem polega na tym ze samochod gaśnie przy wysprzeglaniu po hamowaniu silnikiem czyli nie che utrzymac jałowych obrotow. W trypie normalnego wysprzglania bez hamowania silnikie,wszysko jest oki. Problem wyraznie ma zwiazek z temperatura. W dni bardzo zilmen praktycznie caly czas sie tak dzieje w cieple tylko na samym poczatku pracy 20 min potem calyt dzien kilka godzin dziala ,ale jak sie samochod rozbedzi do 130 km/h i bedzie jechalo jakis czas z taka predkoscia to problem znowu wraca na okolo 20min co zkutkuje zgasnieciem silnika przy dojechaniu do kolejngo skrzyzowania. Pomocy potrzebuje o tyle ze gwarancjia sie konczy a Panowie "fachowcy" z serwius nie moga niz z tym zrobic przez 50 000 km juz przejechane w takim stanie.. Prosze o jakies wzskazówki z gory dziekuje.

[ wiadomość edytowana przez: smagas dnia 2006-11-07 23:44:41 ]

[ wiadomość edytowana przez: smagas dnia 2006-11-07 23:51:54 ]

Na początek dokładne zgranie czasów wtrysku benzyny na biegu jałowym i w pobliżu ( ważne ! )

JAk moge to sprawdzic i gdzie. ?????

Witam kolegów i mam pytanko czy autko ma klimatyzację? I jeszcze jedno gdzie to montowano bo znam ten przypadek i myślę że mogę pomóc.... Dokładne info na priv..... pozdro