Ma ktos taka linke do otwierania drzwi do sprzedania???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
potrzebuje linki otwierania drzwi do MKV cabrio i nie jest to taka jak w zwyklym fordziku a tu fotka

chyba jest taka sama...jak od 3D, bo dlaczego miałaby być inna?

a jednak... kupilem od zwyklej 3d i jest inna :/

bo są dwa rodzaje od 3D (widać na zdjęciach). Różne są zamki ilinki. Do zamka z linką pionowo w dół (raczej starsze modele 90-92) jest dłuższa linka, do tego, gdzie linka wchodzi poziomo - linka jest krótsza i ma inne zakończenie (92-95...). Musisz wiedzieć jaki masz zamek.

dodam, że cały zamek pasuje bez względu na jego rodzaj (przynajmniej do MK5). Koniec linki w klamce jest taki sam.

no wiec to bedzie ta do tych starszych modeli 90-92 bo jest dłóższa.Posiada ktos takowa???

szukalem dlugo i namietnie takiej linki niestety nie udalo sie znalezc
ale podpowiem ci ze fiesta z podobnego rocznika ma ciut dluzsza linke ale koncowke wchodzaca w zamek prawie taka sama
wystarczy przelazyc linke do oryginalnego pancerza skrocic na wymiar i smiga az milo (tydzien temu z tym walczylem)

Oooo! Widzę mój temat Jakiś czas temu go przerabiałem z pomocą surec'a i remikagt. Tak jak pisze surec, są dwa rodzaje zamka i dwa rodzaje linek (w zależności od zamka - surec uświadomił mnie w tej kwestii). Ja miałem taką samą linkę jak ty. Szukałem jej długo i nie dostałem (tzn. był tylko nowy oryginał za 50zł na zamówienie). W końcu remik przysłał mi linkę ale okazała się być tą drugiego rodzaju. W efekcie czego dokupiłem jeszcze zamek do niej i złożyłem do kupy. Bo już miałem dość otwierania drzwi przez szybę (w sumie to moja żona miała dość). Wyszedłem na tym jak Zabłocki na mydle, ale klamka działa

Tutaj mój stary wątek: KLIK

Aha, po całej operacji został mi prawy zamek, ten starszy model do dłuższej linki (91', buda 3D, bez siłownika centralnego, bez linki). Może ktoś chce za drobne pieniążki?

Pozdrawiam,
Kozak