Polowanie na dzika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzik spier....ł a tak serio musze podjąć decyzję reanimować czy dobić? czekam na wycenę WARTY

photos.yousendit.com/albums/60235210C843BDFC6D1ED07C2232CEAD

Witam!
Wyrazu wspolczucia dla Omci!Az szkoda patrzec na takie zdjecia!
Co do dzika to niezla musiala byc sztuka!!
Pozdrawiam Tomek!

Nie wyglada najgorzej - chyba zawieszenie nie ruszone? Wymienisz blotnik, maske, ze dwie belki przednie i bedzie jak nowka...

Reanimować! Toż to ledwo ruszone jest.Zawias nie ruszony chyba.
Tylko niech nie klepią starego fartucha i podłużnicy,tylko kup kawałek prawej ćwiartki i wstaw wszystko prościutkie.Jak blacharz się zna na rzeczy to nawet śladu nie będzie,że coś było robione.Ja jakoś 3-4 lata wstecz miałem podobnego dzwona,wstawiłem połówke przedniej cwiartki razem z podłużnica.Kumpel do tej pory jeździ i nawet miał stłuczke tą stroną.Nic nie wyszło.

brachu ja bym pomyślał o angolu, zawsze już będziesz śmigał walonym autkiem a za nieduże pieniądze poprostu przełożysz bebechy ze swojej i jazda a ile jeszcze części zamiennych.... przemyśl to polecam abyś wszedł na strone http://atsearch.autotrader.co.uk niedługo będe tam więc moge się rozejżeć . pozdro

ja bym reanimowal, bo nie wyglada to zle. Za wszystko placi ubezpieczenie, wiec mozna super dopiescic

maorys - mi za mniejsze straty w kwietniu 2005 PZU zasądziło szkodę calkowitą. Ale się odwołałem... bynajmniej nie przez okno. Potem jak wycenili koszty naprawy to się lewą nogą przeżegnałem ceny z kosmosu. W końcu jednak wyszedłem na swoje...

szczerze współczuje, tak spytam, ile jechałeś???

Ale dzik nie żyw ?

Pewnie skonczyl jako pasztet

jechałem 70-80,droga hamowania 0,słaba widoczność ciemno,deszcz; niech mu ziemia lekką będzie jak go ktoś znalazł to pasztetu starczy do Wielkanocy takie to bylo bydle. ps.decyzja Warty-szkoda całkowita(chyba cosik zostanie )