Witam! Mam problem od około 2 lat, w trakcie ruszania z pierwszego biegu samochód zaczyna mi szarpać, następnie na właczanie 2 i 3 i 4 biegu przy puszczeniu do końca sprzęgła i dodaniu gazu, jest płynnie ale gdy zdejmę nogę gwałtownie z gazu i dodam gazu, kilka razy szarpnie a czasami na niższych biegach muszę wcisnąć sprzęgło, żeby przestał szarpać. W aucie tym wymienilem: poduszki silnika, poduszkę skrzyni biegów,docisk kompletny z tarczą łożyskiem, łożysko w wale korbowym od strony sprzęgła; następnie sprzęgła metalowo-gumowe od skrzyni,od mostu; podporę wału; sinenbloki mostu całej ławy; poduszki główne ławy, i nawet w wale napędowym jak są tuleje wprowadzające do sprzęgieł metalowo-gumowych od strony skrzyni i mostu gdzie poprostu wał przykręca się na 3 śruby od skrzyni i śruby od mostu. Koszt jaki poniosłem jest bardzo duży, szarpanie jak było, tak dalej jest i nie mam już dalszej koncepcji co z tym fantem począć. Dlatego proszę o pomoc, jakieś propozycje co mógłbym z tym zrobić. Każda sugestia będzie się liczyła

Z góry dziękuje