Chwalę się. Moja nowa zabaweczka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj po całotygodniowy, czekaniu dostałem wreszcie upragnioną przesyłkę.

Jest to Opel Astra Coupe na podwoziu Tamiya TL-01 (napęd na 4 łapy).

Już mam wizję, jak będzie wyglądac. Nie będzie pomalowana tak jak na podełku, ino pomaluję ją na pomarańczowo. Podobnie jak seryjne Astry.

Jutro powoli zabieram się do składania

Poniżej fotki:

Kot już musiał sprawdzic pojemnośc pudełka:

Fajna... lepsza od złomero bo na stole w kuchni można naprawić/stjóningować... ino kur*wsko droga a i dla początkującego niekompltna. Sterowania brakuje. Ile takie sterowanie kosztuje, bo pojęcia nie mam.

[quote]
2006-11-10 21:19:26, szandrzej pisze:
Dzisiaj po całotygodniowy, czekaniu dostałem wreszcie upragnioną przesyłkę. Jest to Opel Astra Coupe na podwoziu Tamiya TL-01 (napęd na 4 łapy). Już mam wizję, jak będzie wyglądac. Nie będzie pomalowana tak jak na podełku, ino pomaluję ją na pomarańczowo. Podobnie jak seryjne Astry. Jutro powoli zabieram się do składania [quote]
Życzę przyjemnej zabawy!
Oczekujemy fotek "gotowca"
Pozdrawiam

Cytat:
2006-11-10 23:53:44, piotr_ek pisze:
Fajna... lepsza od złomero bo na stole w kuchni można naprawić/stjóningować... ino kur*wsko droga a i dla początkującego niekompltna. Sterowania brakuje. Ile takie sterowanie kosztuje, bo pojęcia nie mam.

No cóż tanie to to nie jest.

Sterowanie kosztuje różnie od 150zł do 1500- 2000zł

Cytat:
2006-11-11 00:48:04, mifinka pisze:
Życzę przyjemnej zabawy! Oczekujemy fotek "gotowca" Pozdrawiam

Dzięki

Oczywiście pochwale się efektem końcowym

Cytat:
2006-11-10 21:19:26, szandrzej pisze:
Kot już musiał sprawdzic pojemnośc pudełka:

Czyżby się już przymierzał

Cytat:
2006-11-11 12:19:22, szandrzej pisze:
No cóż tanie to to nie jest. Sterowanie kosztuje różnie od 150zł do 1500- 2000zł

A ścigasz się? Bo te wyższe pułapy to raczej dla "zawodowców" Jak na domowe warunki to chyba wystarczy cos tańszego

szandrzej gdzie kupiłeś taki sprzęt??
szukam modelu do składania Toyoty Celicy STI 1,6...
Ale nie koniecznie z napędem... Po prostu zwykły model...
Masz jakieś namiary??

pozdrawiam

p.s. To dla mnie bardzo ważne!!

jak kiedys jezdzilem czyms takim na zawodoach i mialem osiagi ale jhakos wyroslem z ttego

Cytat:
2006-11-11 16:18:56, YeLonkoskY pisze:
A ścigasz się? Bo te wyższe pułapy to raczej dla "zawodowców" Jak na domowe warunki to chyba wystarczy cos tańszego

Nie ścigam się.

Te wyższe pułapy są dla mnie jeszcze nie do przebicia

Mam upatrzoną już aparaturkę (ze średniego pułapu cenowego). Ino musze kaske dozbierac

Cytat:
2006-11-11 17:19:59, Amissu pisze:
szandrzej gdzie kupiłeś taki sprzęt?? szukam modelu do składania Toyoty Celicy STI 1,6... Ale nie koniecznie z napędem... Po prostu zwykły model... Masz jakieś namiary?? pozdrawiam p.s. To dla mnie bardzo ważne!!

Trafiłem go szczęśliwym trafem na allegro .

Poszukałbym tutaj klik

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: szandrzej dnia 2006-11-11 22:07:40 ]

Cytat:
2006-11-11 22:01:11, szandrzej pisze:
Trafiłem go szczęśliwym trafem na allegro . Poszukałbym tutaj klik Pozdrawiam

Nie odnaleziono serwera

Już poprawiłem

Cytat:
2006-11-11 17:19:59, Amissu pisze:
szukam modelu do składania Toyoty Celicy STI 1,6... Ale nie koniecznie z napędem... Po prostu zwykły model... Masz jakieś namiary?? pozdrawiam p.s. To dla mnie bardzo ważne!!

zapytaj TUTAJ ..jak nie mają to może wiedzą gdzie szukać ?

Poza tym...kiedyś kiedyś ktoś na naszym forum zamieścił fotkę woza i link do firmy mającej w ofercie np model ESPERO taxi. Skoro mieli tak cholernie nietypowe autko (jak na modelik ) to może i selisem bendom miały ??... tylko kurna wątka znaleźć nie mogę ! ...

Koledzy ...pomóżta wontka znajść !!

No i już jest

Aparaturka zamontowana i zasuwa jak trzeba

Kilka fotek:

Ciekawi mnie jak to jezdzi poniewaz milimetr dzieli to cudo od podloza . Powiem tyle - nie na nasze drogi

To jest taka wersja pokazowa

Wersja na nasze drogi jest troche wyższa

hehe mam podobne cudo, ino lepsze bo ze światłami.
Kupiłem za 25 zł w markecie

Światła też będą niedługo