Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-05-19 15:31:24 Witam ![]() ![]() W samym pstryczku z tylu sa trzy zaczepy, dwa male po jednej stronie i jeden szerszy po drugiej. Rozszerzajac je niestety pstryczek nie chce wyjsc z obudowy i tutaj powstaje pytanie w ktora strone mam tego pstrykacza cholernego pchac ??? W strone kabli (rys - kierunek oznaczony nr 1) czy tez w strone samego pstrykacza (kierunek nr 2) ?? To cholerstwo nie chce dobrowolnie wyjsc a nei chcemy uzywac specjalnie duzej sily fizycznej bo pstryczkowi cos sie zlamie i bedziemy plakac za zapasowymi pstryczkami (sami wiemy jak to jest z zakupem tego gowna u nas ![]() Help... nie chcemy nic uszkodzic/zlamac/pokaleczyc bo nie lubimy laczen "na klej" ktore pozniej znow trza sila fizyczna rozcalac... dziekuje za uwage i za porady nt mojego lamerskiego problemu ![]() ![]() pstryczek elektryczek: ![]() |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-05-19 19:21:03 Ja się za to samo zabrałem w tamtym roku. Też miałem problem z rozłożeniem samego pstryczna na części - było to cholernie trudne... W końcu udało mi się to zrobić, jednak z takim efektem że całe to cholerstwo połamało mi się w rękach i od tamtej pory (czyli od roku) nie mam otwieranych tylnych szyb...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...nie pamiętam już Cwikus'ie w którą stronę się go wypychało... |
![]() Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-05-19 19:54:28 Łukasz, a nie myslales nad wpakowaniem tam pstryczkow z bodajze Opla? Cos slyszalem, ze z jakiegos pasowalo (choc nalezaloby wtedy kupic komplet...), nie mowil mi czasem o tym ziaja? ![]() ![]() |
![]() Dominik_Olechnowicz Szczecin | 2003-05-19 20:01:41 ASTRA 1 MA TAKIE SAME TYLO BEZ PODSWIETLANIA |
piotr-ek | 2003-05-20 07:47:28 Pasują od poprzednich opli (Astra1, Corsa itp.), ale oprócz braku podświetlenia mają też czarny kolor. |