| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Gradz Omega C 2.5V6 Siedlce/Warszawa | 2006-11-16 14:24:09 NIkt nie ma pomsyłu anie wiedzy na ten temat? |
krzychoo2 Omega B Gliwice | 2006-11-16 16:08:43 do kombi daje sie jeszcze wejsc przez bagaznik.
do sedana to nie wiem. |
miklo DEADSOUL V6 w autobusie Warszawa | 2006-11-17 10:21:20 A jest jakiś śpec, co to wkładki dorabia? Bo inaczej trzeba chyba wymieniać wszystko ze stacyjką i zamykaniem schowka włącznie, a to nie kosztuje 20zł... |
mpaolos LOB MEMBER LED_Mobil Omega B CD ... Częstochowa/Włocławek/Gdynia | 2006-11-18 00:04:03 Mam kombi ale takie przemyślenia co do
1.Sedana 2.Omegi 1. gdybym miał sedana wykombinowałbym "wejście z kufra", jakaś lineczka żeby położyć jedno z siedzeń po otwarciu kufra. 2. powyższe (dla sedana)plus odpięcie całkowite sterowania z wkładki w drzwiach kierowcy - 0% włamania na łamak! no poprostu sie nie da (u ciebie wkładka już połamana więc nie problem, moim zdaniem wszystko w drzwiach poodpinaj -wodziki i przewody i broń boże nie inwestuj w naprawę!!- wnioski z mojej wypowiedzi) u innych (po odpięciu jak wcześniej) wkładkę połamią i tyle!! czyli NIC! No niestety szybę u kierowcy złodziej wybije i kiszka (alarm mamy nadzieję zadziała), no ale rozpatruję włam na łamak. szczerze powiem, tam gdzie mieszkam NIC na radiu nie działa, nasz pilot kluczykowy zazwyczaj po głębokich kombinacjach zatrybia (6prób włączenia w różnych pozach) i gdyby nie to zaraz po kupnie bym takie rozpęcie wkładki zrobił. pozdrawiam/mpaolos |