| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Zoggon Ford Taunus mk1 Coupe Wrocław | 2006-11-16 17:54:55 Witam. Jestem "świeżym" posiadaczem Opla Omegi C (od 4 dni) i cóż... Pojawił się komunikat "Low Beam/ fld liqiud" Czyli jak mniemam system poziomowania xenonów się zepsuł. W serwisie (za opłatą 146zł -informacja jest dziś w cenie) powiedziano mi, że do wymiany jest przedni czujnik oraz łącznik.
Zatem pytanie. Czy ktoś ma może do sprzedania takowy czujnik oraz łącznik? Sprawa jest pilna. Może macie namiary na tanie źródło, w którym mógłbym nabyć taki czujnik? Za wszelkie info będę wdzięczny. Moje namiary: e-mail: zoggon@wp.pl gg: 4649737 (nick: Zoggon) tel. kom.: 0603 707 771 Zdecydowanie kupię od ręki!!! ![]() |
Zoggon Ford Taunus mk1 Coupe Wrocław | 2006-11-21 19:48:20 Dzięki dla "MariosOmegos" Narazie ogłoszenie nieakutalne.
Po montażu, zobaczymy co dalej
|
mitec OMEGA MV6 Nasielsk | 2006-11-22 22:56:40 witam
ja również przyłączę sie do postu coby nie zaśmiecać formu, od jakiegoś czasu poluję i upolować nie mogę na owy czujniczek również montowany na przedniej osi w razie co proszę o info i ewentulaną cenę na prv pozdr mitecl |