Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Rafał_R HF MEMBER rower Poznań-Paris-Katowice-Kraków | 2006-11-16 22:39:12 nie wiem czy wszedzie ale tu gdzie mieszkam sa tansze i to sporo. w wiekszosci sa to auta firmowe a one maja mniejsze wziecie. poza tym popularnosc tego koloru wsrod osob prywatnych jest niewielka. jesli o mnie chodzi to musialoby to auto byc tansze bo innaczej by mnie nie skusilo raczej. niemniej niektore modele wygladaja niezle w kolorze sniegowym.... ))) |
![]() speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2006-11-17 07:42:29
a ja mam dwa ![]() ![]() |
![]() Vex HF MEMBER Hyundai Accent Warszawa | 2006-11-17 11:52:50 Powiem ze niektore modele biale sa najbardziej pozadane ![]() ![]() |
![]() CzEkCzEk HF MEMBER PONY 1,5 GLS / Mega ... Zabrze | 2006-11-17 12:22:48 Nie wiem jak to jest w Hyundaiu ale moge sie wypowieziec co do opla, to za kolor bialy i granatowy sie nie doplaca ale juz za inne kolory trzeba dolozyc kase w przypadku A3 az 1700zl |
![]() Vex HF MEMBER Hyundai Accent Warszawa | 2006-11-17 12:27:44 To jak chce miec czerwonego opla to doplacam kase ? Ciekawe ![]() |
![]() Witek HF MEMBER Hyundai Atos 1.0 GL Ochotnica Górna/Kraków | 2006-11-17 12:38:03 Jak się nie myle, to kolor biały i czarny nie mają "specyfiki metalicu/mici" więc nie dopłaca się kasy. Ale jak jest teraz to nie jestem pewien.. Jak kupowalismy atosa to czarny i biały były 1000 zł tańsze od metaliców, a 1500 zł od mici ![]() |
![]() MacTB HF MEMBER S60 i CBR600 Warszawa | 2006-11-17 12:39:50 Wydaje mi się, że autorowi wątku chodziło o auta używane. |
![]() Vex HF MEMBER Hyundai Accent Warszawa | 2006-11-18 14:28:32 To ze za metalic sie doplaca to chyba normalne i nie dziwne ze standartowy lakier bialy czy czerwony bedzie tanszy.
Co do uzywanych to wedlug mnie wyznacznikiem jest przebieg i stan techniczny itp. A co ma cena lakieru bialego w zakupie jak ja kupuje 5-letnie auto ? Nie rozumiem kompletnie. Zreszta wyposazenie, czy lakier metalic to przy sprzedazy jest tylko atutem, ceny tez nie wyznacza. EUROTAX nie robi podzialu na biale i mniej biale. Tak na powaznie wydaje mi sie, ze rozowy moze wplywac na cene, tak, tak, bo rozowy jest bardzo zly (jak to mowi Kononowicz). Chcialby ktos z Was jezdzisz rozowym ? Ja tez nie, wiec przy takim samochodzie moze byc problem ze sprzedaza, co jednoczesnie obniza jego cene. Dawno dawno temu, w czasach gdy na drogach krolowaly fiaty i polonezy cos z tym bialym moze bylo na rzeczy, a wisnia to rarytas ![]() |
![]() gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2006-11-27 20:03:19 pytanie retoryczne ![]() |