Rozrząd...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktos ma zdjecie zdjetej pokrywy, aby widoczne były wałki rozrzadu...? chcialbym sie dowiedziec czy krzywki na wałkach mają byc ustawione symetrycznie do siebie....
WIELKA PRÓSBA....ew. czy ktos moze mi udzielic opwoiedzi na to pytanie...

Cytat:
2006-11-17 15:53:00, RysiekLBN pisze:
czy ktos ma zdjecie zdjetej pokrywy, aby widoczne były wałki rozrzadu...? chcialbym sie dowiedziec czy krzywki na wałkach mają byc ustawione symetrycznie do siebie.... WIELKA PRÓSBA....ew. czy ktos moze mi udzielic opwoiedzi na to pytanie...

a po kiego grzyba Ci to?? jak chodzi dobrze to po co się martwić? w ogóle rozpinany był rozrząd?? jak tak to po co???

nie chodzi dopbrze...trzyma 3tysiace obrotow...lewego powietrza nie ma skad zlapac bo wszytko zatkane, podcisnienia itp. jak mu sie zatyka przepusttnice to nie gasnie a obroty minimalnie spadają

Cytat:
2006-11-17 16:00:26, RysiekLBN pisze:
nie chodzi dopbrze...trzyma 3tysiace obrotow...lewego powietrza nie ma skad zlapac bo wszytko zatkane, podcisnienia itp. jak mu sie zatyka przepusttnice to nie gasnie a obroty minimalnie spadają

odezwij się do mnie na gg

Cytat:
2006-11-17 15:53:00, RysiekLBN pisze:
czy ktos ma zdjecie zdjetej pokrywy, aby widoczne były wałki rozrzadu...? chcialbym sie dowiedziec czy krzywki na wałkach mają byc ustawione symetrycznie do siebie.... WIELKA PRÓSBA....ew. czy ktos moze mi udzielic opwoiedzi na to pytanie...

W RSie nie są ustawione symetrycznie. Niestety.