Od czego moze sie corollaka mulic?? 1.3 95r benzyna+gaz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem posiadaczem corolli 1.3 16 v 95 (benzyna - gaz) strasznie sie muli objawy sa takie same i ba benzynie i na gazie widze to po ekonomicznej diodzie bo się zapal na pomaraniczow a także po sposobie przyśpieszania choć zanaczam ze nie zawsze. Rolka jest po wymianie kabli, sondy, świec, kopułki, palca, paska rozrządu no i sprzęgła kompletnego. CO to może być bo juz sam nie wiem jak to ustalić ??

[ wiadomość edytowana przez: MisiekII dnia 2006-11-21 21:45:24 ]
[ powód edycji: temat ]

Muly sie mula w okresie godow...i z natury sa troche przymulone ,ale zeby Corolka?
To mi zakrawa na sodomie..

nie jestem orlem w tych sprawach ale moze sprawdz filterki paliwa i powietrza...

sprawdź jeszcze katalizator

gazownicy pewnie spowodowali twoj problem bo corollki sporadycznie mulą jesli im sie nie zaimplantuje jeszcze zle zamontuje LPG.

jezeli mulenie sie silnika wystapilo po zalozeniu instalacjii gazowej to znaczy ze zwezki za male wsadzili.Ja mialem to samo w calibrze,zmienili mi na wieksze i puzniej bylo ok

a gdzie te zwezki są i co to jest ???

Sugerowałbym sprawdzić sprężanie na cylindrach, zacznij od tego przerabiałem to tydzień temu, również słabła moja Toyka, a wypalone były zawory wydechowe.
Pozdro

ale przy tym muleniu zauwarzyłem ze strasznie mi zaczeła palić