| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-11-24 22:49:25 Zależy co było dalej. Jeżeli ty odjechałeś i on też to pewnie patrol go nie znalazł i co najwyżej moga cię ściągnąć celem złożenia wyjaśnień i oskarżyć o bezpodstawne wezwanie policji i stratę 5 litrów paliwa.
Jeżeli doczekałeś do końca na przyjazd patolu to chyba już nic. Medalu jednak na Twoim miejscu bym sie nie spodziewał. Swoją drogą zawsze tak jest - komórka się zawsze rozładuje jest potrzebna. |
lucas48 Klubowy Weteran ![]() BMW 530i Warszawa Ursynów | 2006-11-24 23:30:10
ja po prostu woze ze soba samochodowa ladowarke do komorki na allegro kosztuja takie po kilka zlotych, a komfort jest niesamowity, juz nie mowie ze cos sie stalo a mi wlasnie kom padl tylko wtedy korzystam z ladowarki
----------------- ..:: Tylny napęd jest jak seks... Po co na ręcznym? Jak można dać w pizd*** ::.. [ wiadomość edytowana przez: lucas48 dnia 2006-11-24 23:30:49 ] |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2006-11-25 01:29:36 tak jak pisze Tomek.. policja mówi że przyjedzie a w rzeczywistości sprawe olewa.....
szkoda słów.... w takiej sytuacji jak piszesz pomocne jest CB.... kierowcy tirów dali by sobie z matołem radę
pozdro |
ETomek_GT Skoda Octavia Tarnowskie Gory | 2006-11-25 09:01:16
mozesz polske wzdluz przejechac i nic Ci to nie da... ja w sluchawce slyszalem za kazdym razem patrol wyjezdza bedziemy stac na najblizszej wiosce i co... nico... co chwile konczyl sie ich rejon padalo haslo prosze zadzwonic za chwilke bo my juz za to nei odpowiadamy... paranoja jakas... |
maskekk Pzn | 2006-11-25 09:34:43 Racja ja kiedys dzwonilem ze na ktowickiej typek narombany jedzie i przelecialem za nim od tych knajp w Polichnie az do czestochowy i mimo kilku telefonow nikt nie przyjechal, a Ty raczej nic z tego powodu nie bedziesz mial wiec sie nie martw. Kiedys zadzwonilem na miski ze ktos sie wlamuje do sasiada podalem dane swoje itepe przyjechali nikogo nie zlapali a ja nic nie mialem. |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2006-11-25 10:19:05
Widzę żeś tak nadgorliwy jak ja Popieram całe przedsięwzięcie też bym nie odpuścił, tak dla zasady. |
misiekwwa Opel Miasto Stołeczne Warszawa | 2006-11-25 10:22:53 Mialem Cb ale antene w bagażniku, i już nie chciało mi sie jej wyciagac. A co do gościa to pierwszy raz widziałem takiegio idiotę. A jak zobaczylem co odwalil kolo przejazdu to az w szoku bylem. |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2006-11-25 10:30:21 I teraz pomyśl co ten sam koleś będzie wyprawiał jak w grudniu "dosiądzie" pług śnieżny. |
dESPEROl Bydgoszcz | 2006-11-25 11:09:26 ja wezwalem milicjantow jak pracowalem w KFC Bydgoszcz
Dwaj zataczający się Panowie weszli na kurczaki(było przed 23:00, tuż przed zamknięciem). Dzwonie 997, że Panowie poruszają się autem w stanie niewarzkości. Podjechali, zaraz jak ruszyli zostali zatrzymani. Na drugi dzień wieczór Panowie już trzeźwi przyjechali tym samym samochodem do KFC pytając o tego co do milicji nocami wydzwania .
|
Outcast Bmw 528i E39 Różyny | 2006-11-25 14:07:37 jestem ciekaw jakby policja zareagowala gdybysmy my lamiac prawo zlapali takiego delikwenta za nich... tzn wystarczy miec ( nielegalnie ) w aucie niebieskiego koguta i jakis czerwony lizak , bysmy kolesia zatrzymali zabrali kluczyki i wezwali psiarnie, ciekawe czy policja by nas za taki czyn spoleczny ukarala |
![]() DoktorX Member Klubu Espero Daewoo Espero CD Witów koło Sieradza | 2006-11-25 21:05:37
no cóż... raczej na twoim miejscu nie chciałbym sie przekonać.. UKARAŁABY na pewno !!! Nawet jesliby SG ukarał tamtego, to ty też złamałbys prawo i ... no cóż... jak wyżej. ![]() |