| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() driver215 omega bydgoszcz | 2006-11-26 15:28:54 kurcze zapchał mi się przewód odprowadający deszczówkę i całkiem słuszna porcyjka wlała mi się do bryki wytarłem to ale wiecie jak to jest nigdy do sucha się tego nie zrobi i co teraz :poprostu śmierdzi , znacie jakiś cudowny sposób aby się tego smrodu pozbyć |
mt-01 opel omega b zamość | 2006-11-26 16:19:58 jeśli wylało Ci się pod wykładzine to proponuje ją podnieść i włożyć tam gazety. U mnie pomogło, wszystko wyschło elegancko a zapach to wystarczyło zapachowy spray i po kłopocie
zobacz jeszcze czy nie masz zawalonego filtra przeciw pyłowego na podszybiu |
Browarny OmegaA2,0/OmegaB2,5TD Katowice/Mysłowice | 2006-11-27 12:40:49 Wyjąć fotele i potem wykładziny wraz z wytłumieniem do góry na jakiś podstawkach, i potem farelka na 10 godzin.
Inne sposoby według mnie to półśrodki które nic nie dają. |
![]() driver215 omega bydgoszcz | 2006-11-27 14:35:52 wywaliłem wszystko pół bryki rozebrałem , wykładziny wyprałem i teraz się suszą a w omce od 3 godzin chodzi farela ----- mam nadzieje że będzie ok. dzięki za porady można na was liczyć w każdej sytuacji .!!!! |
Grande Kluska Wawa/Eudezet | 2006-11-27 16:09:45 Temat wyciągania wilgoci był już wałkowany - wystarczy koci żwirek rozsypać a potem odkurzacz i do boju.
Ale jak już zaczęło troszkę śmierdzieć to... zresztą już to zrobiłeś. |
WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2006-12-06 10:01:08 mi jak zalało autko to pomógł odkurzacz na stacji wybrałem cała wode wraz z brudem za 4 zł i później stała kluska z otwartymi drzwiami i sie wietrzyła po dniu takiego wietrzenia wszystko pworóciło do normy.
pozdr |