śmierdzi!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kurcze zapchał mi się przewód odprowadający deszczówkę i całkiem słuszna porcyjka wlała mi się do bryki wytarłem to ale wiecie jak to jest nigdy do sucha się tego nie zrobi i co teraz :poprostu śmierdzi , znacie jakiś cudowny sposób aby się tego smrodu pozbyć

jeśli wylało Ci się pod wykładzine to proponuje ją podnieść i włożyć tam gazety. U mnie pomogło, wszystko wyschło elegancko a zapach to wystarczyło zapachowy spray i po kłopocie
zobacz jeszcze czy nie masz zawalonego filtra przeciw pyłowego na podszybiu

Gazety kładz na wykladzine i czesto zmieniaj. A jesli jest juz wilgotna to przeleć jakimś srodkiem do prania dywanów i beedziesz mial czysto i przynajmniej zapach. Gazety wilgoć ściagną.

Wyjąć fotele i potem wykładziny wraz z wytłumieniem do góry na jakiś podstawkach, i potem farelka na 10 godzin.

Inne sposoby według mnie to półśrodki które nic nie dają.

wywaliłem wszystko pół bryki rozebrałem , wykładziny wyprałem i teraz się suszą a w omce od 3 godzin chodzi farela ----- mam nadzieje że będzie ok. dzięki za porady można na was liczyć w każdej sytuacji .!!!!

Temat wyciągania wilgoci był już wałkowany - wystarczy koci żwirek rozsypać a potem odkurzacz i do boju.

Ale jak już zaczęło troszkę śmierdzieć to... zresztą już to zrobiłeś.

mi jak zalało autko to pomógł odkurzacz na stacji wybrałem cała wode wraz z brudem za 4 zł i później stała kluska z otwartymi drzwiami i sie wietrzyła po dniu takiego wietrzenia wszystko pworóciło do normy.
pozdr