Jeśli jest tu ktoś lubiący motocykle to...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zobaczcie info o firmie mojego braciaka. Pokazuje jako ciekawostkę.

Omen Choppers

FUCK CHOPPERS, ale zazik konkret

ostatnio to cos bylo u mnie pod firma w jakims samochodzie zapakowane.... ... klik

a odpowiadajac na pytanie zawarte w temacie - za meisiac, dwa kupuje motorek zatem od przyszłego seozonu bede jednosladowcem rowniez

Ja z poczatku mialem jobla na puncie motocykli i niebyly mi w glowie samochody ale z czasem i na nich sie skupilem,naszczescie pasja do motocykli niezaginela i jednego zabytka jeszcze posiadam

sliczny customik ciekawe jak to smiga z tym silnikiem od zapo

Smiga jak smiga, ale jak gada

Gada zajebiście bo ma to to oczywiście puste wydechy. Zobaczymy może dzisiaj albo jutro podjadę do braciaka z dyktafonem to nagram brzmienie silnika

No i jak tam?? czekamy na nagranie.

Kurna overtime w robocie robie i nie mam czasu podjechać. W poniedziałek podjade i wrzucę

Dobra jest nagrałem mata próbkę brzmienia zapka:

Zaporożec Bike

qwa to mi sie bardziej podoba niz V2 HD

[ wiadomość edytowana przez: Markiej dnia 2006-12-05 20:38:56 ]

Stary kotlet ale pasuje do mojego pytania: jakiej firmy aku motocyklowe sa dobrej jakosci? Chce kupic do 128 lekka baterie, potrzebuje 150-200A zeby zakrecic rozrusznikiem jak zgasze na odcinku. Aku 10-14ah "zelowe" maja taki prad ale potrzebuje cos co bedzie trzymalo parametry a nie tylko na ulotce. Widze ze YUASA jest droga ale moze cos za mniejsze pieniadze?

Na A gr motorze nie dają rady. Przykład na mega mocnym A gr Saxo. W zime też problem. Gra nie warta świeczni dla tych 2-3 kg.

pzdr

A grupowy malucha daje rade, do teog to nie jest 2-3 kg tylko troche wiecej.

Kuner, 128 akurat zima nie jezdzi. Jest 5kg do urwania (4-5kg w porownaniu do 10-11) w samochodzie <700kg, to robi roznice. Chodzi o to zeby zapalil cieply silnik na podjezdzie. W garazu i serwisie bedzie podpiety drugi aku rownolegle. SOHC ma krotki skok i ostry walek, teraz zapala na zaplonie -30st mimo ze nie powinien

Yapko jutro CI napsize jakiego akumulatora ja mam (na pewnoe nei jest żelowy), najlepiej przypomnij mi smsem albo zadzwon gdzies przed poludniem

trzeba było dzwonić do mnie to bym Ci powiedział, bo mam już przetestowaną żelówkę za dobre pieniądze

to zadzwonie, przeciez nie kupilem jeszcze tylko badam temat

Ja u siebie mam YUASA'e żelową jest od nowości w moto ma 5 lat i daje rade. Yapko obczaj sobie różnice w ładowaniu akumulatorów żelowych i zwykłych!