MotoNews.pl

6 el . mistrza tychów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ja juz jestem zapisany kto jedzie z furiatów?
info

widze ze juz wyslane zgloszenie
ja prawdopodobnie tez pojade jak mi furka bedzie banglac po Kielcach

Niemam szkoły, niemam pracy w ten dzień, także bede wam foty cykać mam nadzieje że lepsze niż w Będzinie

pojawie sie na oglądare..

Cytat:
2006-11-29 01:13:47, rafalmaxi pisze:
ja juz jestem zapisany kto jedzie z furiatów?

No takiej okazji żeby wkońcu zobaczyć cudeńko w akcji nie przepaszcze. Trzeba będzie jechać, szkoda że jeszcze jako kibic bo przeglądu do 17-go raczej nie zalatwie a już się chce pojeździć. Przyszly sezon na pewnika już na trasie Pilnuj się Rafal :p

UWAGA !!! VI Runda MT

Z przyczn nie zależnych od AZT ulega zmianie program VI rundy Mistrzostw Tychów Kierowców Amatorów , która odbędzie 17 grudnia 2006. Biuro imprezy , jak i zakończenie , oraz wręczenie nagród odbędzie się tak jak było zaplanowne w kompleksie handlowo-usługowym " U Przewoźnika " w Tychach. Sama część sportowa na terenie Toru Prób Fiat Auto Poland. Więcej informacji pod tel:605202657 , 505850971.

nosz kurwaaaa mac .....

Prawdopodobnie przybędę pooglądać...

Cytat:
2006-12-13 00:38:27, comar pisze:
UWAGA !!! VI Runda MT Z przyczn nie zależnych od AZT ulega zmianie program VI rundy Mistrzostw Tychów Kierowców Amatorów , która odbędzie 17 grudnia 2006. Biuro imprezy , jak i zakończenie , oraz wręczenie nagród odbędzie się tak jak było zaplanowne w kompleksie handlowo-usługowym " U Przewoźnika " w Tychach. Sama część sportowa na terenie Toru Prób Fiat Auto Poland. Więcej informacji pod tel:605202657 , 505850971. nosz kurwaaaa mac .....

co jest Comar chcesz jechac na kjs to imprez masz pod dostatkiem tychy to sprint...

zawsze mozna cos wiecej wtedy pojezdzic i nadrobic do mocniejszych furek. no i ta cena 110 za sprint

wszystkie próby będą na torze czy będą dojazdówki, jeśli tak to o jakiej długości?? aha i czy pilot jest wymagany?

Tylko na torze, ale na tor bedzie trzeba dojechac z biura rajdu. No i potem z powrotem

powiedzcie mi tak mniej wiecej jadac od bierunia/chełmka to jak dojechac na ten tor fiata? bo jak jade z bierunia na tychy to po lewo jest fabryka fiata ale to chyba nie tam... To mam jechac do Tychów i tam jakoś mniej wiecej jak sie jedzie ?

thx

Mike jak cos to mozemy jechać razem, ja wiem gdzie to jest daj znać czy ciągniesz malca czy jedziesz tylko na oglądare

Mike to jest dokladnie tam, tylko za fabryka, dlatego z dwupasmowki tego nie widac
Ale i tak musisz jechac do centrum Tychow, bo tam bedzie biuro rajdu

no to jak cos to sie bede kontaktowal Pisiek(bo jeszcze jest kwestia kjs'u w kraku...)

@bart, thx a zeby dojechac za ta fabryke to gdzie sie skreca? (gdybym nie jechal pod biuro) ?

mike w krk nie a kjsa....

a to ja nie na topie z tego co widze z informacjami thx za info

Cytat:
2006-12-13 14:04:36, MikeVTi pisze:
(...)a zeby dojechac za ta fabryke to gdzie sie skreca? (gdybym nie jechal pod biuro) ?

najlepiej stań za fabryką i czekaj aż jakiś rally abo tjuning bedzie przejeżdżał i sie pod niego podczep ja tak jechałem za pierwszym razem

Albo jedziesz przez Bierun na Tychy i tor masz po lewej na wysokosci fabtyki, albo jak sie skonczy dwupasmowka skrecasz w lewo na 1szych swiatlach, potem znow w lewo, bo inaczej sie nie da i za jakis 1km pasz po prawej tor, latwo przeoczyc zjazd na tor, jest on za skrzyzowaniem jakies 200m przed kapliczka stojaca na poboczu, ale mysle, ze bedzie widac/slychac jakies rajdowki.

A jakbyś jechał od Jaworzna/Imielina/Lędzin to nie wjeżdżasz na tą dwupasmówkę tylko ciśniesz prosto, objeżdżasz fabryke wkoło i dojeżdżasz do skrzyżowania, w lewo na Bieruń, a w prawo na Tychy. Jedziesz w prawo i po lewej masz tor.