Tuning optyczny esperaka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
a wiec j.w.

ile to moze kosztowac???

ja nie mam pojecia, firmy internetowe maja wygorowane ceny,
a mi chodziloby np o ospojlerowanie, przyciemniane szyby, alufelgi, tlumik sportowy(akurat caly, nie koncowka), srodek tradycyjny-nakladki na pedaly, na drazek zmiany biegow.

z gory dzieki za odpowiedz

acha i jeszcze jedna prosba-moze zna ktos zaklad lub warsztat ktory sie taki mi sprawami zajmuje????
np w woj. mazowieckim

rozwalasz mnie...

po co sprawdzic na google jak mozna pytania zadawac...

wejdz poszukaj...

a jak chcesz z auta wioche zrobic za pare zl inwestycji to sobie odpusc...

to moze w ogole zamknac te forum , bo od czego jest google...

zapytalem, bo moze ktos akurat ktos juz takie cos zrobil albo wie gdzie robia...

i nie napisalem wcale, ze zamierzam zrobic to kosztem ze 200zl i jak to napisales zrobic wioche z auta

Więc tak :
przednia nakładka i tylna pod zderzak około 400 zł
progi profilowane do espero około 150 zł
brewki około 30 zł
blenda na tylną szybę około 140 zł
to te podstawowe elementy do esperaka
właśnie przerabiam swojego , więc ceny na czasie

Cytat:
2006-11-29 19:23:13, roper pisze:
a wiec j.w. ile to moze kosztowac??? ja nie mam pojecia, firmy internetowe maja wygorowane ceny, a mi chodziloby np o ospojlerowanie, przyciemniane szyby, alufelgi, tlumik sportowy(akurat caly, nie koncowka), srodek tradycyjny-nakladki na pedaly, na drazek zmiany biegow. z gory dzieki za odpowiedz

Przyciemnianie szyb - około 250zeta (Paint przyciemniał za tyle w Radomiu)
Alufelgi - zależy jakie , ale za nówki to tysiaka musisz przyszykować
Spojler espero ze światłem stop - 200-300zeta (chyba, nie pamietam dokładnie)

Resztę odpuść sobie, w Espero jakieś dodatkowe wynalazki oszpecają i ośmieszają go ,a tłumik sportowy to...... hmmm, nie polecam dłuższej trasy z czymś takim.

Nakładki na pedały to chyba jakiś tjunink firmowany przez Młodzież Wszechpolską Za takie nakładki powinni zwiększać klientowi wymiar podatku albo składki na ZUS

kochani klubowicze nie nam osądzać kto co robi ze swoim autem jesteśmy po to żeby sobie pomagać i wymieniać się doświadczeniami
i.t.d. i.t.d.

dzieki bardzooo zuku19 and slawekk

wlasnie o to mi chodzilo

pozdr

Cytat:
2006-11-29 20:38:24, roper pisze:
dzieki bardzooo zuku19 and slawekk wlasnie o to mi chodzilo pozdr

ciekawe czy Bartkowego vaipera też po macoszemu trktowali jak przerabiał

Fajny spoiler - ok, przyciemnienie szyb - ok, listwy - ok, ale jak patrzę na nakładki i to mnie krew zalewa. Jest to tylko moje prywatne zdanie a każdy i tak robi to co lubi.

Cytat:
2006-11-29 20:11:51, zuku19 pisze:
blenda na tylną szybę około 140 zł

Co to jest Jak wygląda
Cytat:
2006-11-29 20:44:32, zuku19 pisze:
ciekawe czy Bartkowego vaipera też po macoszemu trktowali jak przerabiał

Zajrzyj do wyszukiwarki to sie przekonasz.

[ wiadomość edytowana przez: Adam4302 dnia 2006-11-29 21:06:22 ]

Cytat:
2006-11-29 20:52:42, slayter pisze:
Fajny spoiler - ok, przyciemnienie szyb - ok, listwy - ok, ale jak patrzę na nakładki i to mnie krew zalewa. Jest to tylko moje prywatne zdanie a każdy i tak robi to co lubi.

ale nakładka na przedni zderzak daje lepszą linie esperakowi , bo z przodu w orginale wygląda trochę jak kajak

Myślałem o nakładkach na pedały. Jakby nie było, z samochodu co najmniej 7-8 letniego cudu nie da się zrobić. Ze 4 lata temu to jeszcze, ale teraz. Dla mnie ważniejsze byłoby żeby rdzy sk..wiel nie miał...

Tomkowi chodziło o nakładki na pedały a nie nakładkę na zderzak.
P.S. Tomek uprzedziłeś mnie

[ wiadomość edytowana przez: YeLonkoskY dnia 2006-11-29 21:06:19 ]

co do rdzy to u mnie wychodzi ta ruda jedza na prawym progu i dla odmiany na lewych tylnych drzwiach, na wysokosci okna...
czas sie jej pozbyc chyba

Cytat:
2006-11-29 21:04:14, slayter pisze:
Myślałem o nakładkach na pedały. Jakby nie było, z samochodu co najmniej 7-8 letniego cudu nie da się zrobić. Ze 4 lata temu to jeszcze, ale teraz. Dla mnie ważniejsze byłoby żeby rdzy sk..wiel nie miał...

przyznam że z nakładkami trochę bał bym się jeżdzić

Cytat:
to moze w ogole zamknac te forum , bo od czego jest google...

zapytalem, bo moze ktos akurat ktos juz takie cos zrobil albo wie gdzie robia...

i nie napisalem wcale, ze zamierzam zrobic to kosztem ze 200zl i jak to napisales zrobic wioche z auta

odswiez ten watek za... powiedzmy sobie 2 miesiace i wklej jakas fote z sensownymi przerobkami ... to uzyje slowa przepraszam i przyznam ze moglem radzic zamiast odpowiadac w tym tonie...

takze pozyjemy zobaczymy na czym sie ten tuning skonczy...

bo wlasnie ten post byl skierowany do osob, ktore moga cos doradzic, a nie do takich wszechwiedzacych forumowiczow jak Ty

wiec jak masz zamiar zasmiecam ten temat, to najlepiej wcale nie pisz

W takim razie 1 rada - idź do biedronki i do lidla, tam mają sprzętu tjuningowego od metra. Powodzenia w modernizowaniu.