O POSTACH TYPU KUPIE?SPRZEDAM - ZUPEŁNIE NIECENZURALNE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
KURWA MAĆ!
NIE UMIESZCZAĆ TEGO TYPU POSTÓW POZA WĄTKIEM S/K . KILKANAŚCIE RAZY DZIENNIE PRZEGLADAM FORUM WIĘC JEST MAŁA SZANSA ŻE UTRZYMA SIE DŁUŻEJ NIŻ GODZINE/DWIE. JAK ZAUWAŻĘ - WYPIERDOLĘ Z HUKIEM BEZ POWIADOMIENIA NA PRIV!

JEZELI KTOS JEST ZAQINTERESOWANY TO PRZEGLĄDA WYŻEJ WYMIENIONY WĄTEK! A UMIESZCZANIE GO JAKO OSOBNY WĄTEK ZAŚMIECA JEDYNIE FORUM. NIESTETY MOTONEWS.PL NIE UDOSTEPNIA KILKU WĄTKÓW/TEMATÓW NADRZĄDNYCH WIĘC POSTY NA FORUM SĄ ZARÓWNO O USTERKACH/NAPRAWACH/PROBLEMACH/ZLOTACH/INFORMACJACH/ZDJECIACH ITD.

DLATEGO TEZ WĄTEK S/K ZOSTAŁ UTWORZONY ABY TAM WPISAĆ SWOJE OGŁOSZENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A CO PARE DNI ( I TYAK LEPIEJ NIŻ NA OKAPIE ) UKAZUJE SIE WW POST.

HOWGH-KURWA-POWIEDZIAŁEM !

Easy Wodzu !!

Mnie tez to wqrwia ale... jak post wrzuca ktos nowy na Motonews to z reguly bedac w poscie S/K klika na NOWY TEMAT a nie na ODPOWIEDZ no i temat laduje na glownym.

Co nie zmienia faktu, ze kasowac nalezy.

Tako se rzeklem

Dramar ma rację "odpowiedz na post" może rzeczywiście zmylić, szczegolnie jak ktoś niezbyt biegły i walą ludziska na "nowy temat". Trochę to wkurza ale można zrozumieć, że ludziska się gubią. Można upominać ale ciut delikatniej, no i wywalać te posty oczywiście. Pozdrófka

Upssssssssss moderator się wq.... , mam doświadczenia z innych forów dyskusyjnych i tam często podczepia się jako pierwszy wątek o zasadach i najczęściej zadawanych pytaniach. Polecam zrobić u nas coś podobnego, fakt że ludzi mało kulturalnych nie wytępimy ale często taka sytuacja wynika z niewiedzy na temat zasad i poruszania się po forum

Wow to sie nam nasz Master w...... Hmm z drugiej strony ta fucha już jest obarczona tego typu obciążeniami (nie jest to łatwy kawałek chleba) co nie zmienia faktu, że wszystko na tym padole ziemskim ma swoje miejsce i ciagłe pouczanie tych, którzy nie moga sobie przyswoić pewnych zasad obowiązujących na tym forum jest conajmniej IRYTUJĄCE czego mamy żywy przykład. Kończąc przyłączam się do apelu oraz życzę owocnej pracy w nawracaniu nieświadomych (oczywiście nieomieszkam skierować kolejnego zagubionego na właściwy kierunek)

Zawsze oddany słusznej sprawie gieROY