Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2003-05-25 07:17:01 Jeśli jest to tylko wiertarka i szczotka druciana to "krzyż na drogę"!! Nawet sie nie bierz za robotę bo sie nazasuwasz a skutku nie będzie. Jesli już to polecam kątówkę i ściernice listkowe. A najlepiej będzie wybrać sie na piaskowanie. Co do farb to powiem jedno. Zapomnij o wynalazku zwanym Hammerite ![]() |
![]() Yankee F&F MEMBER This Is Fluffy He Is The Destroyer Of Worlds. | 2003-05-25 10:15:37 To są takie przystawki do kompresora ![]() ![]() |
![]() NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2003-05-25 18:47:22 jakei podkłady stosujecie (unikor może być czy raczej do du*** pomysł??)
ja zamierzam jeszcze przed zastosowaniem podkładu pokryć ("idealnie srebrne") felgi środkiem kóry łączy sie z mikroogniskami korozji ktore umkneły naszej wypasionej szczotce drucianej czy nawet piaskarce srodek ten w miejscu minimalnych nawet oznak korozji robi sie ciemno-brunatny i ciemno-fioletowy mowa o płynie: CORTANIN kilka pln kosztuje wiem ze wydatek sie opłaca bo kumpel po stłuczce i po wyklepaniu drzwi pociągnął 2x takim płynem i na to czerwony unikor i lakier profesjonalnie pędzelkiem nałozony i jak na razie po 3 latach nie ma nawet wyprysku!! polecam sklep na kalwaryjskiej nieopodal punktu MPK - gość wam elegancko wytłumaczy co i jak pozdrawiam |
![]() Madcar F&F Sympatyk BMW e30 330i `84 / 1 ... Toruń | 2003-05-25 18:51:31 ja robilem swoje od rekina tak....najpierw papier scierny...i do zywego metalu...troszke to trwalo...ale coz...
potem hameritem srebrnym...jako podklad... a potem jak pozadnie wyschlo...srebrzanka...chyba motipa... do dzis jak sie je umyje to sie swieca...a robilem to w zeszlym roku w zimie...fele zalozylem na wiosne zeszlego roku...no i na zime laduja w piwnicy... ![]() |
![]() Rino125p F&F Sympatyk Kraków | 2003-05-28 22:46:25 qrde no moje fele to az sie prosza o piaskowanie. 15zł za sztyke to zajebista cena, ale odleglosc.....szkoda ze w Krakowie nie mieszkasz... |