(S)Dywaniki Samochodowe Welurowe z Logiem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam na moja strone www.auto-tapis.com
(niestety nie ma jeszcze wersji po polsku, na ceny tez sie nie sugerujcie, bo cena za stestaw dywanów w Poslce to 60zł.)
Kolory dywanów które sa w standardzie (czyli non stop) to czarny, granatowy, szary, ale inne na konkretniejsze zamówienie bez problemu da sie zrobic. Mozna wybrac takze kolor nici do obszycia dywanów , kwestia do dogadania, mozna zrobic prawie kazdy kolor. Kolor loga (np LOBu) takze jest kwestia do dogadania przy konkretnym kolorze dywanu wg zamawiajacego. Mozna wybrac wersje dywanu z guma pod piety dla kierowcy, lub wszyta dodatkowa wykladzina, badz , czyte bez niczego. Wszytsko kwestia dogadania.
Wazne jest to ze cena tojedyne 60zł za komplet dywanów do omegi B,C , kolory do ustalenia, wazne jest ze minimalna ilosc zamowienia to 10 sztuk kompletow z logiem klubowym, poprostu od tej ilosci sztuk moge zaczac robic konkretne logo.
Oczywiscie istnieje mozliwosc zakupu 1, czy tam kto ile potzrebuje kompletu z normalnym znaczkiem Opel , tak jak na stronie
Zapraszam
Gwarantuje wysoka jakosc i precyzje wykonania:
Kontakt gg, pw, badz 608 516 982.

jezeli to jest 60zl za 4 dywaniki, to ja bylbym zainteresowany kupnem, ale do Omegi A Na stronce widzialem ze sa
Jak rozumiem sa one wykonane podobnie do tych co sie kupuje w ASO, tylko cena lepsza?

Czyżby coś takiego?

Moje dywany sa z grubego włosa, a nie takiej szmaty jak na tej aukcji- zobacz zdjecia- moje dywany to welurowa wykładzna a nie jakas szmata. Jezeli sa w ofercie do A to sa, wiec zapraszam. Zamaienia na gg najlepiej.

moze sie znajdzie wiecej osob do A i sie walnie to logo o ktorym pisales

szukam chętnych do B ..

jestem chętny do A

Generalnie potrzebuje zamówienia min 10 kompletów dywanów- moze byc 3 z B a 7 z A, nie ma zanczenia, poprostu minimalna ilesc kompletów zeby mi sie oplacało zakupic specjalne stopke do waszego loga to 10 sztuk.

Cytat:
2006-12-04 18:26:52, sokolr pisze:
szukam chętnych do B ..

Jestem za

Reflektuję na 1 zestaw do A
Ale mam zastrzeżenie: będziemy brudnymi buciorami po LOB logo deptać?

mozna zrobic z boczku logo LOB'u nie na srodku

Juz jest 5 chetnych, jeszcze 5 i bedzimey dzialac.

Jestem chętny do Omezki A

A ja jestem chętny na wersję do B.

A szczegóły dogadamy jak będzie komplet chętnych...

[ wiadomość edytowana przez: Grande dnia 2006-12-05 09:32:50 ]

To i Ja wezmę, tylko że do Senatora B!

jeszcze 2 i lecimy z koksem

a jesli chce ze swoim logiem ZUPPER a nie LOB-owskim to jakie koszta do kluski B?

My rowniez bysmy wzieli jeden komplet do B. Logo obojetne; moze byc LOB, ew. maly opel, lub wogole bez loga.

edit: koniecznie z guma dla kierowcy

[ wiadomość edytowana przez: chemik333 dnia 2006-12-05 20:05:32 ]

A tak z innej mańki. Widziałeś może oryginalne dywaniki a w szczególności ich podłoże, które się nie łamie ma dobrą przyczepność bo ja takowych na naszym rynku jeszcze nie spotkałem. Jeżeli twoje spełniają takie wymogi jestem za jeżeli nie to wybacz - kolejny szajs na rynku. A jestem na 100% pewny jeżeli są one od spodu powlekane gumą o porowatej powierzchni to lepiej przestań je polecać bo to szmelc. Po góra 2 miesiącach będą "połamane" i kasa idzie za okno. W takim wypadku lepiej dołożyć i kupić oryginały. Stara prawda "tańsze jest droższe".

Pozdrawiam

Akurat w swojej omedze mam orginalne welury i w porównaniu do tych które produkuje i sprzedaje podłoze jest podobne- taka powloka antyposlizgowa. Tylko ze mi w orginałach ta powloka sie kruszyc zaczyna i brudzic...Nic nie jest wieczne. Ale moje dywany do tych z allegro do daleko mają- nie poznał byc sie ze nie sa orginały, no ale co ja tu bede pisał.