Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Vex HF MEMBER Hyundai Accent Warszawa | 2006-12-04 17:54:25 Ogladalem dzis dokladnie elementy dolotu, bo mi sie nudzilo ![]() I zaniepokoily mnie dwie rzeczy: 1) Dziura w puszce od filtru powietrza w czesci za filtrem (na gorze) . Jest nad filtrem wiec zassany ewentualny syf leci prosto do przepustnicy. To tak ma byc czy co tam bylo ? ![]() ![]() 2) Cos mi luzem wisialo na jednym przewodzie w okolicach puszki filtru. Przewod dochodzi do kilku innych i wchodzi do srodka auta w polowie szeroksci tuz pod spryskiwaczami ![]() Niestety nie pasuje w otwor z puszki, srednica otworu jest wieksza. Czesc plastikowa jest ruchoma w tym czyms. Wyglada jak przycisk ktory sie chowa po zamknieciu klapy :/ Moj Accent to pazdziernik '99 1.5 12V [ wiadomość edytowana przez: Vex dnia 2006-12-04 17:57:44 ] |
![]() Cobra_JM HF MEMBER Hyundai Accent Chorzów | 2006-12-05 02:34:05 1. U mnie w tej dziurze jest jakis czujnik, kiedys byl opisany jak pisali o sportowym filtrze powietrza - poszukaj.
2. Koncowka alarmu otwarcia klapy silnika. |
![]() Vex HF MEMBER Hyundai Accent Warszawa | 2006-12-06 11:04:07 Czujnik sie znalazl. Roznicy zadnej nie ma czy byl w srodku czy nie. No chyba ze teraz uklad nie jest rozszczelniony i juz nie ma tego delikatnego bassiku przy wcisnietym pedale gazu ![]() |