| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Maniurka78 DEADSOUL Opel Omega B Chocianów | 2006-12-06 10:29:34 Mam pytanko czy w Omedze B jest różnica z którego roku jest sam panel klimatronika???
Mam omcię 96r. pech trafił że mój panel się skopcił i byłem zmuszony kupic "nowy" u Mariosa (THX) i teraz mam nielada kłopocik gdyż pomimo restowania poprzez wciśnięcie AUTO i OFF (słychać jak silniczki się ustawiają) mam dziwne zachowanie środkowego nawiewu tzn: Daję tylko na środek s-słychać jak wiaterek napiera ale w zamknietą klapke. W pozostałych nastawach czy to na nogi czy szyba środkowe wiaja cały czas. wczym moż tkwić przyczuna. proszę o pomoc bo jak wiecie parując przednia szyba w omie to standart a w połowie sprawne nawiewy to porażka. |
Hohlick DEADSOUL Opel Omega B Mrągowo | 2006-12-06 17:33:08 a jesteś pewien że dobrze po podłączałeś wszystko? Może coś pomieszałeś kabelkami albo nie wcisnąłeś do kończa wtyki. |
Maniurka78 DEADSOUL Opel Omega B Chocianów | 2006-12-06 23:09:30 Pomiesać wtyczek nie ma jak bo jedna inasza od drugiej .Dociśnięte sa jak trzeba. Nawet 2 razy ją wypianałem i dla pewności dociskałem. Nic to niezmieniło cały czas to samo. |
Browarny OmegaA2,0/OmegaB2,5TD Katowice/Mysłowice | 2006-12-07 14:45:45 Może masz pokrętła na klapkach zamknięte?
A jak dasz klimę i temp. na minimum to na nastawach automatycznych też nie wieje środkiem? |