Klimatronik -różnice -POMOCY!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanko czy w Omedze B jest różnica z którego roku jest sam panel klimatronika???
Mam omcię 96r. pech trafił że mój panel się skopcił i byłem zmuszony kupic "nowy" u Mariosa (THX) i teraz mam nielada kłopocik gdyż pomimo restowania poprzez wciśnięcie AUTO i OFF (słychać jak silniczki się ustawiają) mam dziwne zachowanie środkowego nawiewu tzn:
Daję tylko na środek s-słychać jak wiaterek napiera ale w zamknietą klapke. W pozostałych nastawach czy to na nogi czy szyba środkowe wiaja cały czas.
wczym moż tkwić przyczuna. proszę o pomoc bo jak wiecie parując przednia szyba w omie to standart a w połowie sprawne nawiewy to porażka.

a jesteś pewien że dobrze po podłączałeś wszystko? Może coś pomieszałeś kabelkami albo nie wcisnąłeś do kończa wtyki.

Pomiesać wtyczek nie ma jak bo jedna inasza od drugiej .Dociśnięte sa jak trzeba. Nawet 2 razy ją wypianałem i dla pewności dociskałem. Nic to niezmieniło cały czas to samo.

Może masz pokrętła na klapkach zamknięte?

A jak dasz klimę i temp. na minimum to na nastawach automatycznych też nie wieje środkiem?