Zlot Podkarpacko - Małopolski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jako, że padł pomysł wspólnego spotkania Rzeszowiaków z Krakusami w wątku
Kiedy jakis zlot w okolicach Krakowa?,
po wstępnych ustaleniach proponuję spotkańko tak jak napisałem w Tarnowie.

Kto chętny?

Niestety z braku czasu w grę wchodzi termin 17.12. 2006 lub 07.01.2007r. pasuje?

Pawle termin 7 stycznia 2007 rok jest bardzo dobrym czasem.

Witam
Jestem żywo zainteresowany, może w końcu zobaczę jak działa ogrzewanie w E2.0, chyba że zamarzne zanim dojadę

PS. Paweł dzięki za info. PZDR

Osobiście bardziej jestem za 17.12.2006r.

Ale termin 07.01.2006 w ostateczności też mogę zaakceptować

oczywiście też się pisze a i termin mi odpowiada więc jestem za

kinia nie sprzedałaś jeszcze swojej aspirynki?

Cytat:
2006-12-08 19:54:14, swirek13 pisze:
oczywiście też się pisze a i termin mi odpowiada więc jestem za kinia nie sprzedałaś jeszcze swojej aspirynki?

Jeszcze mam swojego synusia(esperyniaka) ,,,,przyjdzie i na niego czas,,,,,jestem cierpliwa

na wstepie pozdrawiam wszytskich kluowiczow po 3miesiecznej nieobecnosci. juz pojawiam sie na forum. na zlot w tarnowie tez sie pisze i razem z klowiczami z podkarpacia sie zjawie do zobaczenia !!!!!!

Ja też byłbym za tym drugi terminem, jakoś mało czasu tak ostatnio jest

Więc do zobaczenia w pierwszą niedzielę stycznia

Witam
Ostatnio ma strasznie ograniczony dostep do internetu i dla tego ta zadko sie odzywam
Na zlot chetnie bym sie wybral dobrze ze termi 17 XII nie przeszedl bo nie dal bym rady, nie jestem w stanie teraz powiedziec czy zjawie sie w styczniu ale bede sie staral niestey na niektore rzeczy wpywu nie mam
A dokladnie to gdzie ten zlot ma sie odbyc

Więć będzie ten zlot w Tarnowie ?

Cytat:
2006-12-23 22:46:17, kabe00 pisze:
Więć będzie ten zlot w Tarnowie ?

Przeczytaj cały wątek, to się dowiesz kiedy się spotykamy w Tarnowie.

Mimo ze dzien wczesniej mam studniowke postaram sie byc bo mialem byc w krakowie i sam chcialem zlotu ale cylinderek hamulcowy powiedzial pocaluj mnie w .... Moze mi ktos dokladnie wytlumaczyc gdzie w tarnowie bedzie to spotkanie i jaki jest plan wstepny

kiniusia moze jak bedziesz jechac to pojedziemy na dwa aytka?? co ty na to albo nawet i na więcej jak sie jeszcze ktos znajdzie

WITAM !!!!
OCZYWIŚCIE JA TEZ JESTEM ZA TYM TERMINEM 7 STYCZEN TYLKO PROSILBYM O WSKAZÓWKI W KTÓRYM MIEJSCU W TARNOWIE O KTÓREJ GODZINIE I JAKI JEST PLAN.

MAM JESZCZE MAŁE PYTANKO
MÓGŁBY MI KTOŚ DOSTARCZYĆ NA TEN ZLOT NAKLEJKE KLUBOWĄ NA TYLNĄ KLAPĘ. CHYBA ŻE SĄ JESZCZE JAKIESŚ INNE GADŻETY??

Dobra, to teraz czytać uważnie, bo nie będę powtarzał.

Zlot odbędzie się 7 stycznia 2007r. na parkingu przy zajeździe
TAURUS.

Dla Esparaków z Podkarpacia.
Jadąc od Rzeszowa bar ten jest na początku tarnowskiej obwodnicy po lewej stronie.
Niestety teraz trwają tam prace przy przebudowie tej obwodnicy i postawili tam znak nakazu jazdy na wprost lub w prawo. Dlatego chcąc się dostać do zajazdu skręcamy w prawo na wiadukt i górą przejeżdżamy by nawrócić i nieć możliwość wjazdu na ów parking.

Dla Esperaków z Małopolski.
Od Krakowa jedziemy obwodnicą tarnowską aż do jej końca, gdzie po prawej ukaże nam się zajazd TAURUS i tam skręcamy

Spotkanie w tym miejscu jest tylko moją propozycją, jeśli ktoś zna inne fajne miejsce, gdzie można wypić cieplutką kawkę z dużym parkingiem niech pisze. Rozpatrzymy każdy przypadek

Jaka godzina Wam pasuje?

PS.
Koksik wyłącz Caps Lock to taki przycisk nad shift-em :p

a mozesz wytlumaczyc jak dojechaz z Sacza do tego zajazdu? Odnosnie godziny to uwazam ze ok 14

Cytat:
2006-12-28 10:59:19, pablo_ns pisze:
a mozesz wytlumaczyc jak dojechaz z Sacza do tego zajazdu? Odnosnie godziny to uwazam ze ok 14

Z NS jest kilka opcji.
Najlepiej chyba będzie jak zobaczycz sobie na Mapkę i sam znjdziesz najbardziej odpowiadającą Ci drogę dojazdu.
Może umów się z Krakowem gdzieś w Brzesku lub Wojniczu

Cytat:
2006-12-28 10:59:19, pablo_ns pisze:
Odnosnie godziny to uwazam ze ok 14

Nie wiem, czy dam radę dotrzeć na 14.00, jak by co to będę na 15.00

[ wiadomość edytowana przez: kisztan dnia 2007-01-02 14:21:24 ]