| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
croma1 (S) Gas Tuner FORD FOCUS C-MAX, SA ... jastrzębie zdrój | 2006-12-12 20:16:56 Albo za mocno wkręcona jest śruba od regulacji mieszanki a mocno od bypasu . |
gazownik4 wielkopolska | 2006-12-12 23:29:20 odpowiem ci na wszystie twoje pytania ale musze zobaczyc jaki masz zamontowany mikser . spotkałem sie z takimi problemami które wynikały głównie z nie orginalnego miksera |
mariusz_orzel Suwałki | 2006-12-13 12:47:55 Dziękuję za odpowiedzi. Chyba znalazłem lekarstwo. Może nie najtańsze ale chyba skuteczne. Umówiłem się na montaż nowej instalacji w serwisie Skody. Tą, którą mam po prostu wywalę lub ewentualnie sprzedam elektronikę jeżeli jeszcze dobra. Parownik jest raczej do kitu. Ze starej instalacji zostawię butlę, wielozawór i przewody.
Widziałem u kolegi w Fabii skodowską instalację i jestem pod wrażeniem. Chodzi też bez zarzutu i 2lata gwarancji. Wstawiają Elpigaz |
gazownik4 wielkopolska | 2006-12-13 21:56:53 Gdy masz skode powyżej 2002 r. zaczynaja sie problemy gdyż sonda ma przekaz cyfrowy i jakikolwiek komputer gazowy do zwykłej instalaci 1,2,3 generacji sobie nie poradzi .jeżeli jest starszy to blad polega na tym iz jest zle dobrany mikser .wymiana instalacji nie pomoże wystarczy wymiana miksera jest tańsza i bardziej ekonomiczna .Jeżeli chcesz znać wiecej informacji jestem dostępny pod nr gg 2517806 |