MotoNews.pl
7 Shell vpower za 4 zł czy warto? może lepiej pb95 na orlenie? (168382/45)

Shell vpower za 4 zł czy warto? może lepiej pb95 na orlenie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem że vpower ma coś do czyszczenia wtryskiwaczy, coś pozatym ma dobrego ma 95 oktanów? co myślicie o pb95 na orlenie i statoil?

Gdzie shell BP VPR - 4zł ?

Kamila wszędzie 98 też jest VPower... a to takie lepsze to jest VPower Racing 99+ i o tej cenie aż strach mówić

ostatnio wczoraj za 100* płaciłam 4,79 zł

Teraz w Żorach na Shell (os. Sikorskiego) V-power 95 za 3.60 nic tylko lać. Cena miesiąc temu około 3.80 i powoli spada. Na innych Shell'ach jest drożej. Więc przyjeżdżać do Żor i wspomagac moją najlepszą stacje

załatw jeszcze 10% rabatu dla FEFKowiczów i na pewno się pojawię

tankowalem swoje cabrio v-power 95 i 98 i czulem roznice w porownaniu ze zwyklym paliwem. ale od pewego czasu nie tankuje nic poza v-power racing. auto zbiera sie nieporownywalnie z tymi slabszymi v-powerami i innymi paliwami z innych stacji a cena 4,59

V-power dobrze też działa na rozpałke przy jeżdżeniu na LPG, silnik łatwiej wchodzi na obroty i łatwiej przełącza się na gaz

JA odkąd tankuje 98 albo v-power nie mam żadnych problemów z przerywaniem , spadkami mocy itd.Polecam dbrą wachę.

Jak chcesz ustawic sie do rownoleglego z kims o podobnej mocy to bezwzglednie zalej 98.
WARTO

A jak jest ze spalaniem , jedni mówią że wiecej inni ze mniej pali na 98 niz na 95 ja kiedys sprawdzalem i wyszlo mi wiecej , ale to moze dlatego ze jechalem troche szybciej

Ja tankuje zawsze ultimate itp.

Jak ze spalaniem... nie jeżdżę na 95 ani zwykłym dieslu więc nie wiem, ale napewno to paliwo jest bardziej zbliżone do paliwa.

Zresztą nawet jak bym sprawdzał, to raz w mieście mi wychodzi 9l, raz 12l, zależy od tego ile stałem w korkach itp, więc taki pomiar mi niewiele da.

Ja tankuje w Częstochowie na Shellu zwykłą 95 i autko lepiej chodzi niż na vpower a cena 95 to jedyne 3,52 vpower względnie zawsze 20 groszy drożej pozdrawiam

tak jak pisze wojo ultimate 98. Kiedyś lałem 95 ale zależy jakie paliwo ,jaka pogoda itd. Czasem szarpał jak zimny czy mokro było ale na 98 nic takiego nie zauważyłem.