Grill zniknął

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam mam pytanie czy mozliwe jest zdemontowanie grilla od omegi B bez unoszenia maski bo dzis rano stwierdziłem tak owego brak w moim autku bo jakoś nie chce mi sie wierzyć ze mógł sam spaść. no chyba ze sie mylę

mam jeszcze pytanko czy montaż takiego grilla to ciężka sprawa bo ja powiedzmy mam dwie lewe ręce. i jeszcze jedno na czym taki grill sie trzyma bo chciałbym sprawdzić czy cosik nie zostało brutalnie połamane

[ wiadomość edytowana przez: lwiatko dnia 2006-12-11 10:03:12 ]

takiej sytuacji to chyba jeszcze nie bylo bez polamania grilla nie ma mozliwosci wyjecia go bez podniesienia maski. Moze nie zamknales auta na noc??, ewentualnie sugeruje zmienic miejsce parkowania.

pozdr.

zabawne zabawne ale samochód był zamknięty i to mnie najbardziej martwi...

To masz gdzieś w okolicy dobrego magika. Robson ma rację, bez podniesienia maski nie da rady wykręcić grilla (w całości).

A co do trudności montażu... dwie lewe ręce wystarczą. U mnie trzyma sie na 2 lub 3 śrubach (dokładnie nie pamiętam).

to nie ja choć nadal szukam grila ! Ale t jak widac chodliwy towar więc zostane przy wukshalowskim

zupper: u mnie siedzi Kamei-a (ale nie orginał). I jakoś (tfu, tfu) nikt się do niego nie dobierał.

Moja kluska to kareta a nie wyscigówka więc nie bede sie wywyższał jak karzeł przed pisuarem i sportowy grill ni jak nie pasuje do jej dostojeństwa i.....wieku )))

zaraz poszukam czegoś na allegro poszukamy na pewno coś znajdziemy tylko ze zanim dojdzie bedzie piatek wiec mam pytanie czy z taka dziurą mogę jeździć 100 km dziennie czy lepiej ja czym powiedzmy zastawić

lwiatko: możesz spokojnie śmigać, tylko nie celuj w ptactwo i uważaj na inne przeszkadzajki, bo szkoda chłodnicy.

zupper: mam taki grill od znajomego za piwko. Teoretycznie do mojej kluski sportowy grill pasuje jak świni siodło ale darowanemu koniow w kły się nie zaglada.

wybór padł na 2 egzemplarze oto one (może ktoś ma i podzieli sie uwagami)

http://www.allegro.pl/item148202562_grill_sportowy_opel_omega_b_wzor_kamei.html

http://www.allegro.pl/item148381515_sportowy_grill_opel_omega_b_swiateczna_promocja.html

bo jak dla mnie ono sa prawie identyczne. a moze doradzicie cosik innego

pojawił sie ten trzeci

http://www.allegro.pl/item148147121_grill_kratka_opel_omega_b_wysylka_gratis_.html

[ wiadomość edytowana przez: lwiatko dnia 2006-12-11 10:47:30 ]

lwiatko: z tego co mi się wydaje one są identyczne... wybór nalezy do Ciebie.

Ten trzeci bardziej przypomina mi grill do ursusa c-330

mogę wszystkich uspokoić. a mianowicie nie ma magików którzy potrafia zdjąć cały grill bez unoszenia maski dokonałem obgłądu miejsca włamu i stwierdziłem pozostałości grilla na zawiasach.. a jednak amatorka...

dwa pytania nie ode mnie:
1) czy grill od angielskiej kluski będzie pasować do mojej omegi
2) pytanie od mego kumpla: czy lepiej kupić omegę z szyberdachem bo na tym punkcie ma fioła czy może kupić bez i go zainstalować. Bo upatrzył sobie jedna i pyta czy zamontowanie szyberdachu to cieżka sprawa i ile to kosztuje

jesli chcialby ory. szyber to bedzie troszke kosztowac i pracy troszke wlozyc bedzie musial bo praktycznie nie ma rzeczy niewykonalych ale lepij kupic auto juz z szyber

a grillik będzie pasować. i jeszcze jedno czy trzeba przemieniac anglika na swojaka.

tzn?? z anglikem

chodzi mi mianowicie czy grill od wersji angielskiej będzie pasować do normalnej "POLSKIEJ"

raczej w tej materii nie ma roznicy

jest tan sam przeciez znaczek dalej pozostaje na srodku :p