[k] Klatke do 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie

do pikapa?

to by napisał pół-klatke dobra bez OT

Cytat:
2006-12-11 22:30:20, CEHU pisze:
to by napisał pół-klatke dobra bez OT

A widziałeś kiedys półklatke na przód ??

Dla jasności: do sedana.

Widziałem różne wynalazki

Witam
podaj maila to podeślę Ci zdjęcia tego co mam

jesionowski@poczta.fm

Poza zdjeciami wyslij też cene wywoławczą

wiem ze mar mial jakas klatke kiedys na sprzedarzmnapisz do niego czy to jeszcze aktualne

Jedna klatke mar sprzedal mi w tamtym tygodniu...ale moze ma jeszcze jedna na sprzedaz..

Ja podejżewam ze to sie i tak robieniem od nowa skończy, ale spoko. Zobaczymy, może......

Witam wszystkich. Ja posiadam klatkę do 125, ładnie zrobiona, skręcana. Zainteresowanym moge zrobić fotki, cena 350

Prosze o fotki mauzer64@o2.pl

Jesion, jak bedziesz robil od nowa to teraz sa podobno w polskich skladach dostepne rury 40mm cienkoscienne, dokladnie takie jakie obecny zalacznik wymaga jako minimum na te "slabsze" elementy. Ja mialem robiona klatke z rur 42mm (5/3 cala) w tych miejscach bo takie byly najblizsze dostepne dopuszczone przez zal J. Teraz mozna zrobic lznejsza klatke niz moja, a "zabytkowa" w ogole tylko z tych rur. W HS GSMP jest wymagana obecna zalacznikowa. Poza tym od tego roku obowiazkowa jest poprzeczka na dachu(!) a od kiedys tam zastrzaly w drzwiach. Stara klatka moze wymagac uzupelnienia.No i palak glowny chyba 48 mm, kiedys byl 45 mm.

Z tą klatką od 13matt13, prosze do mnie pisać bo to moja klatka jest (pomyłka przy logowaniu) . Jutro postaram się przesłać fotki zainteresowanym.

O tutaj . Klatka 125. Piszcie do mnie , nie do mat13

Wydaje mi sie ze z grubszych rur chyba lepiej zrobic, bo sa bardziej wytrzymale. Nie wiem czy jest sens oszczedzac wage na klatce, czyli elemencie ktory w razie co ma Ci dupe uratowac, nawet jesli zalacznik J to dopuszcza. Oczywisie robienie klatki z rur grubosci kanalizacyjnych to tez przesada