Skok Banfdziorem :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tytuł strony

Tylko niech nikt nei smuci ze szkoda auta itd. Chlopaki dla mnie to maksymalni idioci ale ejstem ich fanem

o masakro przypomina mi się jak Tarpana upalałem z kumplem

ale jamp

a podobno biali nie potrafia skakac hehehe

ciekawe czy bedzie jeszcze jeden skok

dobrze ze mial kask

biedny kant nawet sie rozpedzac nie chcial

heh dobre

ale swiry ale maja moje poparcie ... w koncu nie robil tego na drodze publicznej.. czekam na następny skok

chyba nie dojedziem

Hehe motomałysz hehe akurat dziś oglądałem w tv skok Beemką 5 z kempingiem a tu taka miła niespodzianka >Wersja ze 125 w roli głównej

nieprzygotowane do latania

No niezłe oszołomy ale przynajmniej pomyśleli o kasku

w sumie jak bylem w ich wieku troche pierwszy raz malucha na boku postawilem

a to ubranie na cebulke to czemu ma sluzyc? lepsze resorowanie?

ale sa prze dziki trzeba im to przyznac

Cytat:
2006-12-15 19:34:00, 3zeR_MDS pisze:
a to ubranie na cebulke to czemu ma sluzyc? lepsze resorowanie? ale sa prze dziki trzeba im to przyznac

wiesz grubszy ciuch zawsze mniejsze prawdopodobienstwo obrazen. Ale tak dzisiaj gadajac ze Strongim doszlismy do wniosku ze jakby wywalil chlopak sie na dach to mogloby niewiele z niego zostac

ja po babrorce i mostku na bemowie jak skakalismy ledwo na drugi dzien prawa reka ruszalem (slabo sciagniety prawy pas) wiec nie chce myslec co typek czul po kilku dniach

Świry jak sto dwa ... ale to fajnieże w tym kraju ludzie mają jeszcze fantację ... kuna ... świry

Cytat:
2006-12-15 20:00:36, Furiosus pisze:
Świry jak sto dwa ... ale to fajnieże w tym kraju ludzie mają jeszcze fantację ... kuna ... świry

po cholere moje nazwisko wymieszniasz>

Sorki. kuna było małą literą i miało znaczyć kurna hehe

no oni są mega boscy szkoda że autko troszke rozwalone bo nie był by to pewnie ostatni skok

troszke dociazyc tyl i byla by niezla hopa;]

mięczaki , kantem da się duuużo dalej polecieć