Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kobzacz F&F Sympatyk Fiat 126 FL Wrocław | 2006-12-19 00:25:31 Witam!
Oddam w dobre ręce Fiata 126p, rocznik 1980. Bogata wersja: silnik 650, alternator, pasy bezwładnościowe, przekaźniki świateł, regulator pracy wycieraczek, podsufitka ze sztucznej skóry (kremowej, dziurkowanej). Z klasygowych gadżetów są: stacyjka bez blokady, wajcha od długich trójpozycyjna, spryskiwacz ręczny, stary układ hamulcowy. Stan ogólny średni. Silnik zapala dobrze i ładnie chodzi (niewielki wyciek oleju z uszczelniacza wału pod kołem zamachowym), skrzynia również nie sprawia kłopotów. Dobre amortyzatory, brak luzów zwrotnic, przekładnia kierownicza chodzi lekko. Hamulce słabe (ale można z tym jeździć). Akumulator słaby (ale nie zupełnie padnięty), opon brak, nadwozie zaczyna korodować - głównie okolice przedniej szyby, dół prawych drzwi, pas przedni od dołu (pod kołem zapasowym) oraz podłużnice od przodu. Poza tym powierzchowne wykwity w wielu innych miejscach. Nie oddaję opon które są na zdjęciach oraz foteli lotniczych (będą zwykłe "łamikarki"). Oddam za darmo, pod warunkiem że ktoś da mu drugie życie, w przeciwnym wypadku wole żeby zgnił u mnie niż był katowany po jakiś polach i lasach. Zastrzegam sobie możliwość wycofania się z transakcji (lubię to auto i cały czas się łamię, wolalbym je zatrzymać, ale nie chcę żeby się zmarnowało). [img=http://img116.imageshack.us/img116/6448/img00001if2.th.jpg] [img=http://img243.imageshack.us/img243/3293/img00002lt4.th.jpg] [img=http://img307.imageshack.us/img307/8141/img00003vy3.th.jpg] |
atrax zolte lambo :)][ropuch Wroclaw | 2006-12-19 00:35:30 wstepnie bym przyklepal dla kumpla bo szuka jakesigos przemeiszczacza do jutra do wieczora maxymalnie dam odpowiedz w 100 % |
atrax zolte lambo :)][ropuch Wroclaw | 2006-12-19 12:26:41 nom mam czlowieka ktory jest chetny przyjac go dziajs zaraz juz od Ciebie i ma zamiar go wyremontowac przynajmenij o tym mnie zapewnil mowiac mi bym mu czegos poszukal....wiec jesli twoja oferta jest dalej aktualan to podaj jakis kontakt by moj znajomy mogl przyjechac po niego ...pozdro
ps. Juz jednego z totalnego wraku z rdzewniaka doprowadzil do prawie 100% klasyka ale sytuacja materialan zmusial go do sprzedania....ale pasja i milosc nie umiera !! [ wiadomość edytowana przez: atrax dnia 2006-12-19 12:36:50 ] |
![]() wojtas7 F&F Wolny Słuchacz :) suzuki swift gti Wrocław | 2006-12-19 18:09:56 Chyba sie nie zrozumieliscie, Kobzacz zrozumial ze on potrzebuje auta zeby jutro pojechac do biura a samochod np porzucic ![]() Ale jesli jest chetny uzytkowac go na co dzien i utrzymywac w jezdzacym stanie, to niech sie maluch nie marnuje!!! pozdrowionka |
atrax zolte lambo :)][ropuch Wroclaw | 2006-12-19 18:42:09 nie nie nic z tych rzeczy kumpel chce go ratowac jak bnajbardziej a ja napsialem ze do jutra do wieczra dam odpowiedz a nie ze potrzbuej samochod tylko do wieczora ![]() |
kobzacz F&F Sympatyk Fiat 126 FL Wrocław | 2006-12-20 17:35:09 Ja mam namiar na kobzacz ![]() Sprawa jest na razie w zawieszeniu, na bank do końca roku będzie wiadomo co dalej z autem. Atrax: jakby co to Twój kumpel jest pierwszy na liście (i nawiasem mówiąc na razie jedyny ![]() |
atrax zolte lambo :)][ropuch Wroclaw | 2006-12-20 17:42:51 spoko jak by co to on sie chyba do Ciebie nawet na gg odezwal ale nie opsiales ??
jak by co to moje gg to 3422052 pisz wal z czym chcsz ![]() |