[bd] tylni Bilstein do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
byli by chętni na bile do boba na tył ?

stan bdb

cena 250zł

A jakie nastawy ?

Ja byłbym zainteresowany

to były nastawy pod 1.2 zoltara "zeby go włozyc musiałem sciagac wahacz bo nie dało rady scisnąc amora" zoltar jak cos przekreciłem to mnie popraw

ja nie musiałem sciagac wahacza zeby załozyc amora ale nie było tak łatwo jak z seryjnymi, zeby go scisnąc całego musiałem cały ciezar ciała oprzec na niego (75kg) a on i tak powolutku sie chował

Ehh czyli twardee

Jeśli to są żółte B6 czy jak to tam. To biore jak tylko wypłate do łapy dostane

tak to są te zolte. dogadamy sie

nie szlo 2 tyg temu sprzedawac ;/

bo bile panie sie zaklada tak (jak ja zakladalem) - najpier wkladasz sobie u gory w dziurex, a pozniej na dole wahacz max na dol dajesz i ustawiasz dolna szpile tak zeby byla na wahaczu(nie w gniezdzie wiadomo). wtedy lapiesz wahacz w lapy i na maxa do gory,puszczasz i masz sekund pare (zwykle 1-2) zeby ulozyc go do wlasniewego gniazda.

Samemu ciezko - bile od Bizera co dostalem - typowo torowe, goscie na warsztacie nieumieli zasadzic;] wpadam po robocie odebrac auto a oni ze te amoru zepsute cos bo niepracuja...

Cytat:
2006-12-19 20:03:48, Pat_kdb pisze:
Samemu ciezko - bile od Bizera co dostalem - typowo torowe, goscie na warsztacie nieumieli zasadzic;] wpadam po robocie odebrac auto a oni ze te amoru zepsute cos bo niepracuja...

co do wkładania
bude opierasz na koziołku jakimś
opuszczasz wahaczyk załapujesz od góry sobie a dół celujesz w dziure i podnoisnikiem zabką podnosisz wahaczyk tak, az amorek wejdzie na swoje miejsce po czym zakrecasz wszystko i opuszczasz a buda jak dotknie zemi to juz dalej sie nie ugnie

ja wsadzalem bile z przodu samemu to myslalem ze sie zlamie w pol wgorna dziore wsadzilem bajera a trafic w dolna to wyczyn na miare stulecia ale po szybkiej rozkmince dalem rade :d

sorki panowie ze nie odpisywałem na privy ale w pracy byłem na noc a w dzien odsypiałem.

bile nadal na sprzedanie cena 250zł jest ceną ostateczną nizej nie zejde

fotki moge porobic ale pewnie dopiero jutro

wstępnie klepie ale prosze o zdjęcia

Jestem II w kolejce .

ok jestes II w kolejce jak 6sciu poprzednich sie rozmysli

Więc jak bedzie z tymi zdjęciami?

panowie nie podniecajcie sie tak narazie to tylko badanie rynku jesli ktos umie czytac nagłowek

poki co dzieki paru osobom odwołałem decyzje sprzedania malucha ale kto wie co nowy rok przyniesie....

Też bym chętny na Bile.

Panowie spokojnie. Ja byłem pierwszy i raczej z nich nie zrezyguje, więc weźcie na wstrzymanie

ojj royber amorkow sie zachciewa zeby pyre gonic i swietego